Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık şöyle racing tarzı,naked,cross,enduro fılan yaparlar ay ne kadar degısık olur sloganlar da şöyle olurdu >> Herkese Bir Racing Motor
..... pek saçma oldu :king:
abi en sonunda gidicem ben öreticem motor nasıl yapılır nasıl tasarlanır diye kanuniye ya ben olsam fabirkada bi yer yaparım alırım bi cbr 6oo sökerim motorunu veririm tornacılara frezecilere nen derim yapın bunnarın benzerlerini dış görünüşüde değiştiririm biraz bide ona güzel bi arma ile isim koyarım. hadi bu yasak masak olur. giderim hondaya derim ki olm bak honda ver bana eski model bi racingini yapiim aynısını sende ekmek ye bende.-))))
kanuni-manuni falam almayıınn ben iptal ettim sipariş ettiiim motoru çünkü bizim kanuniler dağıldı huehue yok ayaklık sehpası kırıldı yok fren kolu krıldı aynalar yalama oldu granajlar dağıldı l: l: daha motor 1400 km de biri de 1200 km çok dandik miş sıfırken güzeldi ama beğenmedim iyiki almamışım motoru :jocolor:
ha ayrıca 2 haftadır ayaklık sehpası bekliyosss parça yok bide yane geç geliyooo
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben önce kanuni 250 alacaktım. Bunun için 50 milyon avans verdim. Daha sonra kuryelerle konuştum. Ağbi sakat motor vazgeç dediler. O arkadaşlara teşekkür ediyorum.