Kanuni 152 Deer Modifiye Yapan Bir Arkadaş

Fotolar Hakkında Yorumlarımnız Bekleniyor......

İLK yorumuda ben yapayam barı bence emeğine sağlık çok güzel olmuş.

Son düzenleme:
oraya depoyu nerden bulmuş nasıl uydurmuş anlayamadım ama tebrik ederim fakat renk hoşuma gitmedi

bu motor 3. yada 4. sahibini değiştiriyor.depoyu ilk sahibi yaptı..ilk sahibi kaportacı gibi bir işle uğraşıyordu.eski rengi mavi gibi bişeydi.şimdi boyamışlar demek.nerden mi biliyorum bende 4 güne önceye kadar deer sahibiydim :queen:

sıradışı bi scooter, artık daa bi sıradışı olmuş. :) ekzostu da harika. :)

bende taksimde birgün geçerken gördüm hoşuma gitti siteye koyayım dedim belki görenler olmuştur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deer zaten görüntü olarak hoş bir motosiklet. hatta bir ara niyetlenmiştim ama o parayı vermeye acımıştım.
emek verilmiş bu her halinden belli oluyor. depo da sınırda.. biraz daha büyüse iğrençleşecek. alev deseni bilmiyorum ben yapmazdım.. mat siyah zaten oldukça hoş.. o rengi seçerek sadeliği seçiyorsan desene ne gerek var derim..
ama benim bir eşy dememin bir anlamı yok :) tamamen sahibinin keyfi :)
güle güle kullansın.. o kadar da emek var üstünde bu motosikletin. kazasız belasız binebilmesi dileği ile..

fena değil deer güzel motosiklet gerçekten 3000ytl den satan yerler var şu sıralar cezbediyor :D

aaaaaaaaaaaaaa kanka bunu biliyorum yaa ben taksimde duruyo benatton mağzasının önünde depo hoş ama eninde sonunda kanuni altın semer vursan muhabbeti yani

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Düşe kalka, düşe kalka sağı solu hasar alınca böyle çalışmalar ortaya çıkıyor. Mecburiyetten yani... Yine de, emeğe saygı duymak gerek!
Bu motoru küçümsemeyin arkadaşlar; Kanuni'nin en kaliteli modelidir! :cat:

Modifiye güzel de bence biraz gereksiz olmuş... Kullanacagın motorun bu tarz olmasını istiyosan neden kanuni aldın.. gerçi maddi sorunlar fln geçiyo aklımdan da bu modifiyenin de bedavaya yapıldıgını sanmıyorum

güzel olmuş...........değişik bir görüntüsü var

Olaya bak o motor benim :) kendi motorumu gordum inanmiyorum

Garaj'da su anda motorsikletim , kendime derbi 125 gpr aldim onun icin onu kaldirdim.

Zaten Mis sokak'da esnafim , evet mavi idi o motorsiklet ilk sahibi fiber isi ile ilgili bir arkadasdi depo onun eseri kucuk bir kaza gecirdim sonra 4 leventte hasan azmanoglu'na goturdum ve 2 ay once Mat siyah'a sifirdan boyattim , uzerindeki eksoz sadece goruntu Honda shadow ses filanda cikarmiyor sadece goruntu

Saygilar

Oh unutmadan yeni aldigim Gpr i da oraya park ediyorum tabi havalar duzgun oldugu surece :)q

Son düzenleme:
deer zaten görüntü olarak hoş bir motosiklet. hatta bir ara niyetlenmiştim ama o parayı vermeye acımıştım.
emek verilmiş bu her halinden belli oluyor. depo da sınırda.. biraz daha büyüse iğrençleşecek. alev deseni bilmiyorum ben yapmazdım.. mat siyah zaten oldukça hoş.. o rengi seçerek sadeliği seçiyorsan desene ne gerek var derim..
ama benim bir eşy dememin bir anlamı yok :) tamamen sahibinin keyfi :)
güle güle kullansın.. o kadar da emek var üstünde bu motosikletin. kazasız belasız binebilmesi dileği ile..

Dileklerin icin saol melek ,motorsikletin uzerindeki o alev deseni Hasan abinin israrlari sonucunda oldu illa bi sey olsun istedi madem olucak yap bi sey dedim ve ortaya o cikdi ama motorsikletimin uzerinde hakkaten emek var yani sinyaller aynalar , renk , eksoz ayakliklar vesayre bir cok seyi degistirdim sadece merak icin yaptim bunlari ve bir cok deer kullanicisinin dikkatini cekmeyi basardim , ozellikle Fiber depo icin cok fazla mail ve telefon aliyorum bende motorsikletin ilk sahibi olan Emrah arkadasimin atolyesine yonlendiriyorum

Saygilar.

Çakma race işi way bayaa iii =)

:) Ama goren gercekttende 400 yada 600 diyor haha model ve markayi cozemiyenlerde cabasi :)

Son düzenleme:

GKN

aaaaaaaaaaaaaa kanka bunu biliyorum yaa ben taksimde duruyo benatton mağzasının önünde depo hoş ama eninde sonunda kanuni altın semer vursan muhabbeti yani

benatton pet şop mu:queen:
yoksa rolo beni oro gibim bişimi:p
kanuni diyip geçme, bobcat ve deer kanuninin kaliteli üretim motorlarıdır, diğer çinli modellerinden açık ara farklıdırşar gerek görünüm gerek kalite gerekse ömür açısından:cat:

Hasan Pinar

İLK yorumuda ben yapayam barı bence emeğine sağlık çok güzel olmuş.[/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------

Ilgin icin cok tesekkurler , yorumlarin icinde saol , dikkatini cekip resmedilmeyi basaridik ise ne mutlu bize

Altin semerin tam olarak tabiri'de onemli simdi , kanuni markasinin ozellikle Deer icin sinifinda saglam bir yeri oldugunu bir daha dusunmeni isterim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar