KANGDA 125 T-4 Delux

Tutturabildiğine PARÇA fiyatı !

125 cc, 2005 Model aldım. 5 ayda 6,000 km yaptım.Anladığım kadarı ile klasik ÇİN MALI motorların benzer problemleri, aynen bu marka da da geçerli.

Bu markanın en kötü tarafı, istanbul bölge bayii ve servisindeki satıcı ve yöneticinin ( Kadıköy ), SATIŞTAN SONRAKİ ticari seviyesizliği, ve Tutturabildiğine PARÇA FİYATI uygulaması. İstanbul da ki Servis yetersizliği. Bir kaç defa Avrupa yakasında arızalanan motor'u, sağını solunu çizme , kırma pahasına, kamyonet ile servisine taşımak zorunda, mecburiyetinde kaldım.Avrupa yakasında servislerinin olmadığını bile bile,mecburen müdahele ettirdiğim motor'a, başkası müdahele ettiği için, GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKAR mazeretini öne sürdüler.Oysa, Garanti belgelerinde yazdıkları adreslerde bayilikleri ve servisleri yoktu.Bir daha götürmedim. Başka markaların parçaları zaten uyuyor.Üşenmesem mahkemeye vereceğim.

Özellikle çin malı motorsiklet alırken, önce parça fiyat listesi talep edilmesi ŞART. Ayrıca SATICI güvenirliliğini de, özellikle DİKKAT edilmeli, " Satım iş bitti , nasılsa ELİ MAHKÜMSUNUZ " anlayışındaki satıcılardan ve markalardan uzak durulmalı!

BEN (!), SATIŞ SONRASI TAM BİR REZALET olan bu KANGDA markayı , ASLA ve ASLA TAVSEYE ETMİYORUM !

Saygılar.

hayırlı olsun öncelikle umarım piyasayı iyi araştırmıssındır bence bi zat150 ye baksan olurdu güle güle kullan

arkadfaşlar bu kangda motorun biş adresi varmı
ben bugün gördüm çelik motor dedi adam ama üstünde kangda yazıyodu.pek hoşuma gitti valla.ama alakası var mı çelik motorla

selam

aynı motordan ebndede var resımdekınden yesıl kahverengı degısıyor yanı sedeflı.bende 2004 de aldım motoru daha bır problem olmadı hıc sadece egsos cabuk bıtıyor okadar bırde senın motorunun yalpa yapması enterasan ben 120 ile giderken anı fıren yapıyorum ama hıc bır sey olmuyor bırde kardesım kayıs cok onemlı onu soylım.motoru nereden aldın ben on siper arıyorum bulabılırmıyız senın servısın telını verırsen bana sevınırım.Bu arada bugfunde arkadaslar suzikı burgmen aldım 400 luk harıka bırsey 6 mılyara 2005 model giri 1300 de tanıdıktan neyse cvp beklıyorum

_SeLamın aLeyKÜm arKadAŞLar _

BNİm 125'lik scooTer'im var

Bunun Egzos' sesİni NasIL çOk çıkArTabiLİrİM

ŞİmDİdeN tşkR''edERİmm__'''

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar