Kanal Türk de PembeA2'yi canlı yayında ağırlıyor

Beyazıt'ın CNN haberinden sonra ben de yazayım dedim:)

Arkadaşlar biz de pembeA2 olarak bu akşam saat 20:10'da Kanal Türk'te canlı yayındayız. Motosiklet üzerine ilgiyi artıracak beklentilerimizi ve şikayetlerimizi dile getireceğimiz mecraların daha da artması dileğiyle... Umarım güzel ve faydalı bir yayın olur...

kadınların hayatın her alanında cesaretle aktif rol alabildiğinin böyle medyada yer alması,4 duvar arasına kapatılmaya çalışılan kadınlara cesare vermesi bir yana, sokakta, caddede, iş yerlerinde vs.... , kadının erkeklerle aynı şeyleri yapamayacağını düşünen ve kötü gözle bakan örümcek kafalı zihniyetlerede belki bir nebze gö aşinalığı olur da alışırlar :cat::rendeer:

Bizde izleyici olarak ekran başında katılımcı olacağız ;)

sizin şu qruptaki...125 zn we asya 125 t kullanıcıları ile tanışsak diyoruz...biz zenciler... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel :) Bizleri başarıyla temsil edeceğinden eminim Seral :rendeer:

%D
Dyi yayınlar diliyorum.... Motosiklet sürücülerinin çektiği sıkıntıları bir kadın gözüyle gündeme taşımalısınız...

Şimdiden tebrikler... :rendeer:

çok güzel bayan sürücülerin de artık meşhur olması
başarınız daim olsun ... :cat:
bol şanslar....

Teşekkür ederim. Tüm motosiklet kullanıcılarının derdini anlatabilirsek ne mutlu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
başarılar dilerim inşallah başarılı olursunuz tüm camia adına :rendeer:

bende izleyeceğim güzel bi program olacaktır eminim:)
başarılar dilerim:rendeer:

Umarım. Arkadaşlara iletmek istedğiniz bi' şey var mı diyorum, hız limiti 280'e yükseltilsin diyorlar cık cık cık :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok yok 280 gereksiz cok tehlikeli 200 km olsa yeter :p

böyle şeylere ihtiyacımız var.hadi bakalım iyi yayınlar.arkanızdayız.bu programlara sıkça katılmamız lazım aslında:cat:

Ekran başında olacağım.Diğer arkadaşların da dediği gibi motosikletçilerin sorunlarını bir de kadınların gözünden dinlemek çok güzel olacak.Kazasız belasız iyi bir program dilerim.
Ayrıca kazasız sürüşler .:bounce::wiinkk::rendeer::cat::cherry::queen:

junıor delipoyrazı (kızımı) da alıp ekran başına geçeceğiz.. iyi yayınlar arkadaşlar...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar