Kanal Türk de PembeA2'yi canlı yayında ağırlıyor

guzel program oldu hep yanınızdayız gerçekten motroculara uzaylı gibi bakılıyor bu görüşü sizlerle daha hzlı aşacaz eminim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet söyleşi bitti braz daha renkli olabilir di. Ancak faydalı oldu. Yollarda motosikletçilerinde olduğunu hatta bayan motosikletçilerinde olduğunu ve neler hissettiğini türkiye dinledi.
yarınki Beyaz ın programının çok daha renkli geçeceğine inanıyorum...

daha çok foto yakalıycaktımda müşterim geldii müşteriyle ilgilenemdim bilee

Son düzenleme:
Şansın böylesi, 86-88 senelerinde aynı sahneyi paylaştığım bir arkadaşım Seral 'in ardından canlı yayına çıkan ekipte şu an, bayadır aklımdaydı ulaşmak istiyordum ve Seral telefonumu açmıyor :pr:

Burayı okur belki de ulaşır bana..

Güzel bir şöyleşi oldu ama kısa sürdü tebrikler Seral ve Sema Hep destek tam destek :cat::cat:

ben salağım gerçekten salağım...:pr::pr: adında başka türk olan kanal varya malumunuz.. onda bekliyorum ki kızlar çıkacak diye.... adamlar maçtan bahsediyor.. herhalde diyorum bu bitsin başlarlar...:pr::pr::pr: sonuçta seyredemedimm..:salut::salut:

AAAA çok geç Çiçek, maç var diye ayıldım yoksa yerdeydim daha:)

Bu geceyi alien pozumla hatırlayacağım. Derdimizi anlatalım derken düştüğüm hale bak, ahh cefakar Türk kadını:p

Fotoğrafı silin rica ediciim:) Torunlarım beni böyle hatırlamasın:p

Çok hızlı geçti. Bir sürü fotoğraf yolladım ama monütöre bakmadığımdan kimler göründü bilmiyorum. Konuya ne kadar dikkat çekebildik izleyince anlayacağım. Çok hızlı geçti ama motosiklet seven ve sesimize destek veren herkese teşekkürler...

AAAA çok geç Çiçek, maç var diye ayıldım yoksa yerdeydim daha:)

Bu geceyi alien pozumla hatırlayacağım. Derdimizi anlatalım derken düştüğüm hale bak, ahh cefakar Türk kadını:p

Fotoğrafı silin rica ediciim:) Torunlarım beni böyle hatırlamasın:p

Çok hızlı geçti. Bir sürü fotoğraf yolladım ama monütöre bakmadığımdan kimler göründü bilmiyorum. Konuya ne kadar dikkat çekebildik izleyince anlayacağım. Çok hızlı geçti ama motosiklet seven ve sesimize destek veren herkese teşekkürler...

Tebrikler Seral abla en azından az da olsa derdimizi anlatabildik:rendeer:

ben vardım ben vardıııımmmm ehehehehe kendimi gördüm :p

Son düzenleme:
ßen Geç kaLdım Sanırım aMa ii ßir pRogram oLmuştur eMinim..

VHS sonra çıktı, ondan öncesi... Siyah beyaz, insanlar hızlı hızlı hareket ediyor ya... Ses de yok:)

Beyazıt'ın CNN haberinden sonra ben de yazayım dedim:)

Arkadaşlar biz de pembeA2 olarak bu akşam saat 20:10'da Kanal Türk'te canlı yayındayız. Motosiklet üzerine ilgiyi artıracak beklentilerimizi ve şikayetlerimizi dile getireceğimiz mecraların daha da artması dileğiyle... Umarım güzel ve faydalı bir yayın olur...

hanım efendi sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar