Kanal 1 Ekranlarında Yeni Bir Motosikletli Dizi!

Dizinin başrolünde z 750 oynuyor. :cherry:( bu dizi sırf z 750 için bile izlenir bee:) )

adszca2.png

adsz2pa4.png

z 750'nin sürücüsü:)

adsz3gg8.png

ve diger önemsiz ayrıntılar:p
12e431cb0484709808bfef5cx0.jpg

Deniz, Bodrum’da annesi ile birlikte yaşayan, bir tatil köyünde barmenlik yaparak kıt kanaat geçinen genç ve yakışıklı bir delikanlıdır. Mehtap ise Deniz’in çalıştığı tatil köyünün sahibi Veli beyin gözünden bile esirgediği biricik güzel kızıdır. Deniz anne sevgisi ile büyürken, Mehtap annesini küçük yaşta kaybetmiştir.

Deniz’in en büyük sorunu fakir olmalarıdır. Tek isteği hayalindeki barı açarak fakirliklerine son vermek ve annesini bolluk içinde yaşatmaktır. Deniz’in aksine Mehtap’ın sorunu ise ailesinin serveti yani zenginlikleridir. Babası, İclal ile evleneceği için çok mutsuzdur. En büyük korkusu, servet avcısı olarak gördüğü üvey annesi İclal gibi birinin tuzağına düşmektir.

Deniz, Mehtap’ın kim olduğunu bilmemektedir ve Mehtap da asıl kimliğini Deniz’den saklar.
Birbirine zıt olan Deniz ve Mehtap, pek de romantik olmayan bir şekilde tanışırlar. İtiraf edemeseler de ilk görüşte birbirlerine âşık olmuşlardır.

. bölümü izlemek için link'e tıklayın
http://www.azbak.com/sayfa/?p=1699

yaw bi de atvde "doludizgin yıllar" var o da racingçi leri ele alıyor

biraz kötü göstermişler SSçileri ama olsun keyifli bi dizi

biraz kötü mü? serseri ötesi rezil tipler olarak göstermişler. tamamen motosikletlileri karalamaya çalışan bir dizi o doludizgin yıllar. izleyen motorcuyu esefle kınarım.

evet bende izliyorum güzel bi dizi herkse tavsiye ederim.......

Hatta Biri Dalaga Geçiyodu Sonra Yarışlarda uçuruma Uçtu Mu ahahaha :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

evet motosiklet sanki uyuşturucu gibi gösteriliyor,saçmalık resmen ya bu ülke nezaman medenileşecek ve birisi bi başkasının görüşüne saygı duyacak,adamlar ömürlerinde belki mobilete bile binmemiştir motosikletli dizi çekiyorlar,bunca araba kazası oluyor sorumsuzluktan uçak bile düşüyor bu ülkede kimsenin sesi çıkmıyor motosiklet ve sürücüler heryerde suçlu oluyor hayret yani:farao:

Bir aptal dizi daha , Dizi delisi oldu bu halk motorculuk temasi filanda yok bu arada bu dizide , iki motor gormeyle bu hayat tarzi vurgulanmaz. O kadar basarili bir yapimcinin oldugunu sanmiyorum dizi cekimlerinde.

güzelmiş be ulan bi ufak motor aldım artık tüm motorlar ilgimi çekio her baktığımda hım motoru nasıl acaba iyi kaçaarmı bilmem ne :p

Bir aptal dizi daha , Dizi delisi oldu bu halk motorculuk temasi filanda yok bu arada bu dizide , iki motor gormeyle bu hayat tarzi vurgulanmaz. O kadar basarili bir yapimcinin oldugunu sanmiyorum dizi cekimlerinde.

zeda dizinin 1. bölümünü izledim evet iyi bir dizi degil ve motorculuk tamasıylada ilgisi yok fakat medyamız bizi öyle bir hale getirdiki artık ekranda 1-2 tane motosiklet görsek bile nabzımız yükseliyor.Bu güne kadar dizilerde 4000-5000cc'lik jipler yerine 1-2 tanede adam gibi motosiklet kullanan sürücülere yerverseler bugün bu topigi açmama gerek kalmazdı.O motorun o ekranda görünmesi dogal bir olay olurdu.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar