KAMP TAVSIYELERI...

Merhabalar 2 arkadaş hafta sonu cuma gunu aksam 3 gibi cikip pazar donecegiz. Aamac stres is yorgulugunu biraz olsun atmak hemde Motorlarimizi yeni aldik uzun yolda denemek gerek test edelim :) Mt25 ve hero karizma R Tekirdag civari max 300km mesafede kamp yapabilecegimiz sakin.göl kenari olursa daha makbule geçer.Yer arıyoruz.Tecrubeli gezen dogayi seven arkadaslar yardimci olacakdir.eminim Forumda konu acip paylasacagim yaşadiklarimizi ve kampimizi kismet olursa tabiki siz degerli arkadaslarimin engin.tecrube ve bilgilerini bekliyorum Teşekkurler.....

Tekirdag cevresi yazdim ama anlaşilmadi demekki Tekirdagdan cikacagiz :)

Dostum kesan taraflarinda gokcetepe diye bir koy var guzeldir bakabilirsin oraya. Avcilardan 250 km.

Ya bize ucretsiz bi yer lazim orasi kisi basi 20tl aliyor malesef 2 gun kalsak 100tl para vermis olacagiz

kıyıköy yapsanıza...bu mevsim çok güzeldir.

ama haftasonu yağış var marmarada bilginiz olsun

İğneada longoz ormanı. Gece donmamak için ateş yakıp, yeterli ekipman ile gitmeniz iyi olur. Şu an kimseler yok (34 plaka tuğralı doblocularda yok henüz ortada :) Rahat rahat takılırsınız. Gündüz iğneada sıcak, yağmur yok bu aralar.

Tesekkurler hepside guzel yerler :) hava sartlarinda dolayi gidemedik marmarada baya yagdi hava duzelmesini bekliyoruz kafamdan benimde igne ada geciyordu ama kararsiz kaldim önerilere açığım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar