Kamp Kurmak Isteyenler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kuşadasında iki gün kamp yapmıştım geri dönerken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bi kampa uğradım motorcu bir arkadaşımız yeni bir mekan açmış adı turgay, gelen motorcuların tüm rahatını düşünmüş, 24 saat sıcak suyu,kahvaltısı,atları ve atarileri bulunuyor şehir merkezine 5 km uzaklıkta kuşadasına yolu düşen arkadaşlarımız rahatlıkla kamp yapabilirler,kamp alanında rahatımız için herşey düşünülmüş ben ordayken aydın motosiklet gurubu ordaydı işte görüntüler.
ve fiatlar
çadır yeri:5 ytl
kahvaltı tabağı:5 ytl

iletişim ve rezervesyon:
turcu motor club
country
horse safarı
swımmıng pool
golf-restaurant
campıng motel
caravan campıng
pamucak mevki selçuk/izmir gsm:+90 5327149361 fax:+2328927477

KAMP YERİNİN MUTFAĞI

AYDIN MOTOSİKLET GURUBU ÇABUK KAYNAŞTIK KENDİLERİYLE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPSİNE

AYDIN MOTOSİKLET GURUBU ÇABUK KAYNAŞTIK KENDİLERİYLE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPSİNE

VE GURUBUN MOTORLARI

ÇADIR YERLERİ ALAN ÇOK BÜYÜK SINIRLI DEĞİL YANİ

VE ATARİ FİLOSU

İŞTE TURGAY BEY VE ORTAĞI SICAK SOHBETLERİ VE İKRAMLARI İÇİN KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

KAMP YERİNİN SAHİBİ TURGAY BEY

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin..
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

çok güzel bir paylaşım.önümüz yaz hemen hemen herkes gezi planı yapıyordur ama kalacak yer sıkıntı yoğun gezi yolları üzerindeki bu tip yerlerin bir listesi yapılabilirmi?:pale:

Adana İl Temsilcisi
babaçi arkadaşıma katılıyorum.eğer tüm türkiye'de ki motokampların listesini bilen bir arkadaşımız burada yazarsa sanırım herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.sevgilerimle.

o listeyi yapsa yapsa ummet abi yapar :mrgreen: abi selamlar

Ümmet abi havuzu da varmı ve tam adresi varmı elinde ben o kadar giderim ilk defa görüyorum :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet tam adresi bu şekilde selçuktan 7 km kuşadasına 7 km uzaklıkta pamucak yolunda.

iletişim ve rezervesyon:
turcu motor club
country
horse safarı
swımmıng pool
golf-restaurant
campıng motel
caravan campıng
pamucak mevki selçuk/izmir gsm:+90 5327149361 fax:+2328927477

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün açılış var herkes çadırını alsın gelsin.yemekler ve çadır yerleri şirketten.turgay bey motorseverleri burda görmekten mutlu olrum diyor.

ümmet bey, ben ank.dan yaşar güneysu. nasılsınız? sizi aramaya pek vaktim olmadı. bahsettiğiniz yer çok güzel bizim için ama şimdi karadeniz güzeldir. serindir. önümüzdeki hafta gidebileceğim. bir düşünceniz varsa öğrenmek isterim..oraya da eylül,ekim de gideceğim.hoşça kalın......

abi bartın akcakoca taraflarınada bi el atsan iyi olur yaw... Hazır elin değmişken aradan cıkartıver :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ümmet bey, ben ank.dan yaşar güneysu. nasılsınız? sizi aramaya pek vaktim olmadı. bahsettiğiniz yer çok güzel bizim için ama şimdi karadeniz güzeldir. serindir. önümüzdeki hafta gidebileceğim. bir düşünceniz varsa öğrenmek isterim..oraya da eylül,ekim de gideceğim.hoşça kalın......

teşekkürler yaşar bey,sizde iyisinizdir inşallah,şuan kıbrıs gezisi devam ediyor.o yüzden mersindeyim.yarın gece kıbrısa geçeceğim.şimdilik program bu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
turcu motor sezonu açtı gezi yapacak arkadaşlara duyurulur şimdiden iyi eğlenceler hepimize

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
turgay busene bizler için daha çok yardımcı olmuş tesiste,çadıryeri elktrik sıcaksu çay yüzmehavuzu ücretsiz faydalancaz,kahvaltı tabağı :5 ytl ölen yemeği 7,5 ytl tabi kendimizde yiyecek getirebiliyoruz işte bugün çektiğim tesisten resimler

odalarda 24 saat sıcaksu kişibaşı kahvaltı dahil 20 ytl

İLETİŞİM VE REZERVESYON:TURCU MOTORCLUB (05393949964)
pic1224qr6.jpg

pic1225ka2.jpg

pic1226lx5.jpg

pic1227ht3.jpg

pic1228tq0.jpg

pic1229vm1.jpg

pic1230ae5.jpg

pic1231lv8.jpg

pic1232ru6.jpg

pic1233ug4.jpg

pic1234dz7.jpg

pic1235jm8.jpg

Son düzenleme:
fena yer değil açanların ellerine sağlık ...
konu biraz reklam kokuyor ...

valla ümmet abi çadırla filan uğrana kadar 20 lira verip mis gibi odada kalmak daha mantıklı abi

abi sen bide buraya google haritası koysan süper olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar