Kamerayı ve interkomu kaskın neresine takmalıyım ?

tepesine takmayın bu kayakta ölen Michael Schumacher in kafasındada varmiş go pro tepeden oldugu ıcın kaskın içinemi ne girmiş . yanlara yada çeneye takın bence

Michael Schumacher ölmedi. Kazadan sonra geçirdiği operasyonların ardından tedavisine İsviçre'deki evinde devam edildiği, evinde kurulan bir klinikte kalabalık bir sağlık ekibinin tedavisi için çalıştığı haberleri yapılmıştı geçenlerde. Ama sağlık durumunun iyi olmadığı söyleniyor.

Son düzenleme:
Michael Schumacher ölmedi. Kazadan sonra geçirdiği operasyonların ardından tedavisine İsviçre'deki evinde devam edildiği, evinde kurulan bir klinikte kalabalık bir sağlık ekibinin tedavisi için çalıştığı haberleri yapılmıştı geçenlerde. Ama sağlık durumunun iyi olmadığı söyleniyor.

Beyin ölümü gerçekleşmiş vicuda yaşıyormuş tıbben ölmüş ... tabi bunların hepsi basının tahmini ama durumu cok kotu oldugu doğru

Interkomu nasil telefona baglayacagim . Power tusuna 4-5sabiye tutun kirmizi ve mavi isik yanip sonneye baslayacak diye okumustum bir yerde . 4-5 saniye basili tutunca kapaniyor ?

Interkomu nasil telefona baglayacagim . Power tusuna 4-5sabiye tutun kirmizi ve mavi isik yanip sonneye baslayacak diye okumustum bir yerde . 4-5 saniye basili tutunca kapaniyor ?

Kapalıyken 7-8 saniye kadar basılı tutarsan bahsettiğin şekilde kırmızı ve mavi ışıklar yanıp söner ve istediğin cihazla bluetooth üzerinden eşleştirebilisin.

interkomların çoğu sol tarafa takılacak şekilde tasarlanıyor.
ben interkomu sola, kamerayı sağa taktım.

ne kadara aldın sj yi aliexpresden

Kapalıyken 7-8 saniye kadar basılı tutarsan bahsettiğin şekilde kırmızı ve mavi ışıklar yanıp söner ve istediğin cihazla bluetooth üzerinden eşleştirebilisin.

Tamam onu hallettim simdi hoparlör calismiyor galiba telefonla eslestirdim karsi taraftan biri beni aradigi zaman 5 saniye sonra otomatik aciyor fakat ses yok.

Evet kaskı parçalayıp kafatası kemiğini kırmış. bu yüzden kafa üstü düşme ihtimaline karşı kaskınızın yan tarafına takın diyorlar

interkomların çoğu sol tarafa takılacak şekilde tasarlanıyor.
ben interkomu sola, kamerayı sağa taktım.

ne kadara aldın sj yi aliexpresden

Usb girişini tam oturtmamış olabilir misin ?

Evet :) cin mali diye fazla zorlamayim dedim onun icin tam oturmamis simdi test ettim herhangi bir sorun yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Kaskin uzerinde duz bir zemin yok ki kamerayi nereye monte etmeliyim ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Birde sol tarafa hem interkomu hem kamerayi koyunca pek hos olmadi galiba ?

yorum yaptım, forum genelini düşünüp sildim.
post silinebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar