Kamberhan'i kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
öncelikle sabah sabah bu üzücü haberi ve dünkü acil şifa haberlerini okudum
ve şu an çok kötü durumdayım:salut:
nasıl olur böyle bişey yaa kabullenemiyorum gencecik bi arkadaşımız nasıl ayrılır aramızdan :salut: :salut:
kelimeler boğazımda düğümleniyor :salut:
ailesinin ve hepimizin başı sağolsun :pale:
ailesi perişan olmuştur şimdi lütfen motorlarımıza binerken kontağı çevirdiğimizde evdeki ailemizi düşünüp öyle çıkalım yollara lütfen bu tür üzücü kahredici topiclerimiz olmasın artık lütfen dikkatli sürün lütfennnn:salut: :salut: :salut:
Allah ailesine ve geride kalanlara sabırlar versin

Super Moderator
İnsanın dilinin damağının kuruduğu, gözlerinin yaşardığı bir an daha...
Söyleyecek şey bulmak zor, öncelikle ailesinin başı sağ olsun sonra bizim...
Umalım ve dikkat edelim ki başka kişiler için benzer şeyler yazılmak zorunda kalınmasın.

Huzur içinde uyu Kamberhan.

Moderatör (forrap)
Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum.Kardeşim...Oldu mu be Erhanım.Yıktın bizi.
Hastaneden çıkacağını düşünerek bekledim hep,ama olmadı...
Sözünü tutmadın,takım kuracaktık daha ne düşüncelerimiz vardı.Yakıştı mı şimdi gencecik bedenine ölüm?Yakışıklı kardeşim benim...
Seni çok seviyorum kardeşim,seni çok seviyoruz.Seni hiç ama hiç unutmayacağız.

Sana pm atmıştım,hastaneden çıkınca okuyacaksın diye.İnanıyordum bu kazayı yeneceğine.Ama olmadı...
Başımız sağolsun...
Mekanı cennet olsun...

Daha dün attığım pm i paylaşmak istiyorum arkadaşlar sizlerle:pale:

forrap' Alıntı:
-Bu mesajı okuyacaksın...-
O kadar üzgünüm ki şu an...
Sen ne yaptın be Erhanım:pale: Bilmiyormusun ki seni seven bu kadar insan var,daha dikkatli olsaydın ya,bizi üzmeseydin ya...:pale:
Ama biliyorum,ne olursa olsun sen yakışıklı olduğun kadar güçlü kardeşimsin benim.Elbet bu durumdan da kurtulacak,bu mesajı okuyacaksın...
Akşam seni göremesemde ziyaretine gelicem içeri almasalar da biz dışarda olacağız,sen gözlerin kapalı da olsa bizi hisset olur mu?
Manisa dan ve İzmir den herkes hep birlikte senin için orada olacağız.
Seni seviyoruz kardeşim...
Hastaneden çıktıktan sonra kutlamak için yemek düzenliycem.
Yeter ki sen çık biran önce...
Hadi koçum...

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.Lütfen daha dikkatli olalım arkadaşlar hem kendimiz hemde sevdiklerimiz için...

Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum...
LÜTFEN ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT EDELİM İÇİMİZDEN BİR BAŞKASININ SONUNUN BÖYLE OLMAYACAĞI NE MALUM... LÜTFEN DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR...
Hepimizin başı sağolsun...

Merhuma allahtan rahmet ailesıne sabır ve başsağlığı dilerim.
Allah kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah

Başımız sağolsun.. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..

cok uzuluyorum cok.. bu acı anlatılamaz hepmız ıcın oyledır kesın.. ama ailesıne allahtan cok buyuk sabır dılıyorum..

basımız sağolsun.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin kardeşim seni hiç unutmayacağız:salut:hep kalbimiz de olacaksın

allah rahmet eylesin çok üzücü bi olay çok:salut: :salut: allah ailesine sabı versin:salut:

başımız sağolsun , allah gani gani rahmet eylesin , ailesine sabır versin....:pale: :pale:

tüm mt ailesine ve sevenlerine ALLAH sabır versin.Hepimizin BAŞI SAGOLSUN:pr: .Kardeşimin mekanı cennet olsun.bu veda kamberhan kardeşimize hiç yakışmadı bizi perişan etti alacağın olsun canım kardeşim nasılsa bi gün görüşeceğiz.diyecek laf bulamıyorum geç tanıştık erken kaybettik daha çok gezilerimiz olacaktı be kardeşim :salut:

Tanri’nin adiyla. Rasullullah’in dini üzere Tanri’dan geldik, yine O’na dönecegiz. Tanrim onun işini kolaylaştır. Sana kavusmaşını mutlu kıl. Kavuştuğunu bıraktığından iyi kıl) ve “Allah, Muhammed, Ali inanci üzerine ölmüş olsun. Ey Allahım, onu yarlığa, onun derecesini hidayete ermiş kimseler içinde yücelt, bizleri ve onu affet ey evrenlerin yaratıcısı! Onun kabrini geniş eyle ve orasını ona ışıklı kıl. ..DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR

kardeşim hiçbir zaman unutulmayacaksın :salut:

tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey allahım söylıyecek sözde bulamıyorum sadece kahretsın:( mekanın cennet olsun.ailene allah sabır versın:silent:

çok üzücü bir haber merhuma allahtan rahmet kalanlara da allah sabır versin hepimizin başı sağolsun mekanı cennet olsun

Allah mekanını cennet eylesin.. Ailesine sabırlar diliyorum.. Birer fatihayı esirgemeyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar