Kaliteli Yakıt Veren Benzin İstasyonları?

mazot bile çok pahalı olmuş artık öyle ucuz değil :) benzinden aşağı kalır yanı yok.. :) en iyisi lpg şu çinliler bir ton garip garip motorlar yapıyorlar bir tane lpg ile çalışan motor yapsalar ne güzel olur :mrgreen:

yada şu asya mondial kanuni falan bir çine tel açsalar kardeşim burda benzin çok pahalı millet kontak çeviremez oldu siz bize lpg ile çalışan bir motor yapıp yollayın deseler ne harika olur :D :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
akılı kel'den benzini shell'den alacaksın arkadaş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BP yada Shell gerisi hikaye..

po ve shell vmax yakıta geçdiler euro 4 normlarında üretiyorlar yakıtlarını

opet bp falan hayla euro 3 normlarında yakıt üretiyor o yüzden po yada shell tavsiye ederim..

slm

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza ben yarın motor alıyorum beni sorum şu aldığım motorun kalıtesi iyimidir sizce birde benim için iyi ama ucuz yollu elbise ve kaskların markaları ve fiyatları

Konuyu sonuna kadar okudum ve opet shell bp çikti sonuç. Bende opetten aliyorum

shellden başka bir yerden zorda kalmadıkça akaryakıt almam

shell
bp
opet
petrol ofisi
total

sıralama bu şekilde

petrol ofisi candır 3 yıldır alıyorum özellikle yol daha fazla yapılıyor bunu test ederek anladım

Lukoil in benzini denedim bir daha almam son alışımda benzin çok yaktı 3 litre benzin ile 70 km gitti
Petrol ofisini denedim kesinlikle tavsiye ederim 40 tl ye 8.350 litre benzinle 280-300 km yol yaptı diyebilirim
Şimdi ise shelli deniyorum

Kesinlikle benzin alırken daha az tercih edilen pompadan benzin alın dinlenmiş benzin iyidir

Tuzla merkezdeki OPET'ten memnun değilim ancak içmelerdeki PO'yu öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar