Kaliteli Yakıt Veren Benzin İstasyonları?

Arkadaşlar,merhaba.Motorlarımıza aldığımız yakıtlarına yerine göre iyi,yerine göre kötü oluyo.Kötü yakıtın motora çok zarar verdiği bi gerçek.Acaba aramızda çok temiz ve tamamen katıksız yakıt veren bir istasyon yada istasyonlar hakkında kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa burada bu istasyonların hangileri olduğunu belirtmesi, hepimiz için çok faydalı olacaktır kanısındayım.

Yer belirtmemiş ama ben seni gemliğe davet edeyim.

Gemlikte en iyi benzini Sebest Bölgedeki PO satıyor.10 senedir alıyorum.problem yaşamadım

szr

Bende şöyle bi soru sorayım ; İst avrupa yakasında Bakırköy-Kumburgaz hattı arasında kaliteli benzin istasyonu var mı:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende şöyle bi soru sorayım ; İst avrupa yakasında Bakırköy-Kumburgaz hattı arasında kaliteli benzin istasyonu var mı:silent:

szr yayla yaşam hastanesinin yanındaki bp çok iyi. Onun dışında bahçelievlerde başka bi yer yok gibi bişey :pale:

İzmir'de:

-- Buca'da stadın yakınındaki bp

-- Hatay'da askeri hastane yanında bp

-- Balçova otobandaki PO'lar

-- Bornova Özgörkey sırasındaki Shell

den alıyorum. Sorun yaşamadım.

İzmir'den başka yer yazın arkadaşlar..

ben yıllardır SHELL den alıyorum çok memnunum hatta shell kartım bile var hee çok zor durumda kalırsam BP den de alıyorum ondan snrada PO gelir benim için diğerlerini benzin yerine bile koymam total hele su+benzin pehh.. ve her zaman 97 oktan alıyorum....

Önceden denk gelen yerden alıyordum şimdi alıştım hep PO 97 oktan alıyorum.

buqün bana çıkacak lotodan sonra açacağım benzin istasyonu ile 1. sınıf benzin satışı yapıcam bilginize :p

Ben OPeT kullanıyorum su an ! P.O. ve shell den aldm motor 2 gün yattı :pr:

Bizim burda (sivas-merkez) Kepçeli mevkiinde Opet var. (kazancılar petrol diyede geçer eskilerde) Bildiğim işini düzgün yapan ve aldığım benzindede bir problem yaşamadığım yer. Birde Halfelik köprüsünün hemen dibinde BP var oradada bir problem yaşamadım... Hani olurya bir gün yolununz düşerse bu taraflara hiç yoktan bilginiz olsun diye yazdım.. :)

merhaba arkadaşlar ben manisa ahmetlide po bayisiyim yolu bu tarafa düşen arkadaşlar benden güvenle benzinlerini alabilirler ben sattığım yakıtın sonuna kadar arkasındayım referans olarak ümmet perkitan , kaptan poyraz , darksilence yi verebilirim (biraz reklam kokuyor ama ne yapalım olsun artık o kadar )

vala motorlarda gözümü shell 97 oktanla açtım acıkcası gayet memnunum ama varsa ıdda eden daha iyi bır benzın ıstasyonu tam bılgıye sahıp olan onuda denerız yanı neden olmasın :cat:

hele hele bana petrol ofisi demeyın bı kaç kere aldıgım zamanlarda motorumu mahfettı !! cok tekleme yaptı anlatamam sıze belkıde shele alıstıgı ıcın dır ama bılemıcem yanı neyse

Motosikleti
Honda Forza
Altunizade Total'den almaya başladım, hem motorun hem arabanın çekişi arttı.

merhaba arkadaşlar ben manisa ahmetlide po bayisiyim yolu bu tarafa düşen arkadaşlar benden güvenle benzinlerini alabilirler ben sattığım yakıtın sonuna kadar arkasındayım referans olarak ümmet perkitan , kaptan poyraz , darksilence yi verebilirim (biraz reklam kokuyor ama ne yapalım olsun artık o kadar )

Hocam, benzincilerde hakikaten böyle hile hurda oluyor mu? Sen mesleğin içindesin ne diyorsun? Yoksa biz tüketiciler mi biraz paranoyak davranıyoruz? Bu iş çok mu yaygındır?

Bir de 97 oktan diye 95 oktan satıyor olabilirler mi? Yani ne aldığını neticede göremiyorsun. Bu işlerde hileler nelerdir? Bi aydınlatıver bizleri. Saol..

aydınlatıcağıını hiç sanmam dostum bilse bile ama umarım mahçup olurum

O senin çin işi motorundan kaynaklanıyor :wiinkk:[/Q

ne alakası var yaa çin motoruymus japonmus TÜRK müş ben opetten alıyorum petrol ofısınden de aldım shell dende alfa dan da yanı her yerden motorum kanuni caracal şükürler olsun ki tık demedi ama her zaman opet yakıt garantisi veriyorlar bnm arabamda var ford connectte mesela

GKN

ben benzincilerin kendine ait şubelerinden yakıt alımasından yanayım
bu sebepten göztepe shell den alırım.ep benzimini, gayette memnuunum.
deniz kabuklarınıda severim aslında:)
benzin kalitesi kadar önemli olan bişey daha var,
hizmet.. şimdiye kadar en ii hizmet ve güleryüzü gördüğüm istasyonlarda opet in istasyonları
yolumun üstünde opet görürsem mutlakaa ordan alırım, önce vatan mantığıyla..
arabam lpg li, lpg konusundada aygazdan şaşmıyorum:queen:

vala motorlarda gözümü shell 97 oktanla açtım acıkcası gayet memnunum ama varsa ıdda eden daha iyi bır benzın ıstasyonu tam bılgıye sahıp olan onuda denerız yanı neden olmasın :cat:

hele hele bana petrol ofisi demeyın bı kaç kere aldıgım zamanlarda motorumu mahfettı !! cok tekleme yaptı anlatamam sıze belkıde shele alıstıgı ıcın dır ama bılemıcem yanı neyse

sana katılıyorum acayip bir koku yaptı motorun egzosundan vede menzil düştü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar