Kalecimiz Gol Atar, 10 Numaramız Penaltı Kurtarır. :)

Merhaba arkadaşlar bu gece Sanica Boru Elazigspor - Galatasaray maçında ilginç tarihi anlar yaşandı :) maçın son dakikalarında kaleci Muslera kırmızı kart görerek oyundan atıldı ve Galatasaray 10 kişi kaldı. 3 oyuncu değişikliği de yapan Galatasaray'da kaleye geçen Felipe Melo penaltıyı kurtararak tarihe geçti :) İnanırmısınız Melo kaleye geçtiği kesinleşince içime doğdu bu topu çıkartır dedim :) ve öyle de oldu. Paylaşmak istedim :) İyi geceler. . . :bounce:

vay be helal olsun hipe deli ya:D başarmış gene insan macın sonucunuda yazar 0-0 mı :)

Adamın dibi harbiden ya :) daha öncede Racing Santanderde oynarken aynı durum olmuş Barcelona ile maç yapıyorlarmış :) Ronaldinho atmış golü :)

Bence penalti tekrarlanmali, cunku melo adam daha topa vurmadan one cikiyor. Tamam kurtariyor fakat avantaj sagliyor. Kurallara aykiridir bu durum.

gorkemuls, Fenerbahçeli olduğun belli ama yine de kurallara iyice bak, kalecinin hareket serbestiyeti vardır. Kural hatası falan yok yani

gorkemuls, Fenerbahçeli olduğun belli ama yine de kurallara iyice bak, kalecinin hareket serbestiyeti vardır. Kural hatası falan yok yani

Hayir sen okumalisin kurali, Kaleci rakip oyuncu topa dokunana kadar cizgiden one cikamaz! Sadece cizgi uzerinde saga sola gidebilir. Cizginin onune cikamaz.!! Oldu ozaman kaleci adam topa vurmadan kosa kosa topun yanina kadar gelsin. Ne farki var? Aciyi daraltarak kendine avantaj saglayamazsin. galatasarayli oldugun belli hemen korumaya gecmissin. Ben bir taraf olarak soylemedim konuyu, sadece objektif olarak yorumladim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayir sen okumalisin kurali, Kaleci rakip oyuncu topa dokunana kadar cizgiden one cikamaz! Sadece cizgi uzerinde saga sola gidebilir. Cizginin onune cikamaz.!! Oldu ozaman kaleci adam topa vurmadan kosa kosa topun yanina kadar gelsin. Ne farki var? Aciyi daraltarak kendine avantaj saglayamazsin. galatasarayli oldugun belli hemen korumaya gecmissin. Ben bir taraf olarak soylemedim konuyu, sadece objektif olarak yorumladim.

Penaltıyı atan oyuncunun topa vurmadan , kalecinin hareket etmesi bile yasaktır...
Kural ihlali demektir , atış tekrarlanır... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben hiç bir takımı tutmam....
Tarafsız gözle yaptım yorumumu...
Ekleyim...
Futbolu da hiç sevmem :)

Fenerliler,volkanin penalti pozisyonlarini izleyin bi isterseniz.en az 2 metre onde adam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar