ya ben hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum. arkadaşlar 10 dk önce iş yerimin altına (kaldırımın kenarına) koyduğum motoruma 55 ytl ceza yazdı polislerr:
ben ilk defa böyle bir şey duydum yani kaldırıma konulan motorlara ceza yazıldığını. motorumu aldığımdan beri (2 aydır) aynı yere koyuyuyordum iş yerimin altındaki kaldırımın kenarına ve hiç bir şey demiyolardı. ama koyacak başka yerim yok yani. bulunduğum cadde Kahramanmaraşın en işlek caddelerinden biri ve her saatte her tarafta park halinde araçlar olduğundan yer olmuyo. ve ben şuna kızıyorum polislerin yanına daha cezayı yazmadan geldim motoru çekeyim dedim ama yinede yazdılar::angry2::
arkadaşlar bi de sorum olucak bu cezayı belli bi süre içerisinde ödediğim zaman indirim oluyormu?
ben olayı anlatayım sana...malum sizin oralar küçük yerler...3-5 tane ana caddesi vardır...ilçe emniyet müdürü ekipler amiri falan zaten dolancak boş boş gezecek yerler olmadığı için bu ana caddelerde volta atar makam araclarıyla...neyse birinin dikkatini çekmiştir size dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemiştir...devletin şefkatli ceza makbuzunuzu ensenizde ve cüzdanınızda hissedin diye arada bir olur böyle şeyler...sana şimdi evlad acısı gibi koyar bu 55 yetale...onuda bilirim...
Son düzenleme: