..::kaLderanın KıZı::..

herkese seLamLar :cherry: ben kaLderanın kızıyım.yeni üye oLdumm :cherry:
zaten bir kaç kişiyle tanışma fırsatım oLduu:cherry: yinede sizLeri de tanımak iSTeriM..:wiinkk:

merhabayın kalderanın kızı...hoşgeldin sitemize...buyur şöyle otur ...bi çay iç soluklan...:cherry:

hoşgeldın kardeşim sen valeyboldakı zayıf halkamıydın acaba yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum

Selammm hoşgeldin ablacığım.
Nekdar şanslısını benin oğlum gibi.siz dua edinki böyle babalarınız var dimi.
umarım hep burda olursun.(ama dersleri ihmal yok)
ilerde de çok iyi ve bilinçli bir motorsiklet sürücüsü olursunuz :cherry:

hata' Alıntı:
hoşgeldın kardeşim sen valeyboldakı zayıf halkamıydın acaba yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum

dur abi söleme bende uzun halkayım :cherry:

hoşgeldin özge senide sonunda aramıza kattık demekki :bounce:

way kadim dostumun kızı gelmiş,hoşgeldin canın sıkılınca buraya gir eğlenirsin,hoşça vakit geçirirsin babaya çok selam söyle Adanadan cengiz abinin sdelamı var de yada MoToR abinin selamı varde birde nezaman adanaya gelecekmiş onu sor biye mst at at derken fırlatma çöpede atma özelden at :p

bende voleybolda topları sırf zayıf halkaya atmaya çalışıyordum ama nedense rüzgar zayıf halkadan yana:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin arkadaşım. Bayan üyelerin sayısının artması güzel bir olay.

hoşgeldiiiin. ama kaldera ne yaw?? bana bi motor maarkası gibi gelio :queen: :queen:

MoToR' Alıntı:
way kadim dostumun kızı gelmiş,hoşgeldin canın sıkılınca buraya gir eğlenirsin,hoşça vakit geçirirsin babaya çok selam söyle Adanadan cengiz abinin sdelamı var de yada MoToR abinin selamı varde birde nezaman adanaya gelecekmiş onu sor biye mst at at derken fırlatma çöpede atma özelden at :p
babam adanaya geldiğinde kılıç balığını ve seni mutlaka ziyaret edicekmiş ilk fırsatta gelicekmiş :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar