Kalbim dayanmaz

Hakikaten helal olsun. O hızda panik yapmadı, fazla fren kullanmadı iyi kaçtı helal olsun.

geriye donse ne olucakki hata motor surucusunde.o yol o hıza uygunmu kaldıki oyle gıden bırını farketmenız ıcın kafadan 1-2 km duzluk olması lazım yanılıyomuyum?haaa ama helal olsun iyi kurtarıyo o ayrı.bugun bende izledim bu videoyu ve tahmin ettim forumda kesın biri bunu paylasır diye:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Verilmişti sanırım bu şimdi farkediyorum, köy yolu girişinde yol 3 şeride çıkıyor,Türkiye'de olsa işi bitmişti o usta denilen sürücünün:p

bak bak bak bunun gibileri marifetmiş gibi önünü görmedigi yerde böle motor kullanıp kaza yapıyo,kendisi gidiyo başkalarının canınıda yakıyo sonrada motorculara düşman oluyolar yazık çok yazık..:farao:

adam tehlike atllati ..insan bi durur bi dal sigara yakar ya ..adam gaza devam :)

O motosikletleri yavaş sürmek için bayağı bi karakter sahibi olmak lazım :) Yok hakkını verenler karaktersiz demiyorum, hani çok susarda insan suyu bir anda değilde yudum yudum içer ya o misal.

adamda çelik gibi reflex var.kıvırmacanın sonunda gaza basması,kendine aşırı özgüven geldiğinden oluyor.işte en tehlikeli anda bu an oluyor.

yani bir suçluyu düşünün hırsızlığı yapıyor ama yakalanmadan işi bitiriyor,ardından yakalanmadım ben bu işi iyi kıvırıyorum düşüncesine kapılıp bir iki üç derken yakayı ele vermesine benziyor.

inş. bu arkadaşında sonu öyle olmaz...

tehlikeli bir sahne yaşadığı doğru. video biraz hızlandırılmış ,bu yüzden izlerken daha tehlikeli görünüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar