[Kahramanmaraş - MT]

Arkadaşlar merhana ben yeni üye oldum adım zeki şentürk k.maraştaki motosiklet sever arkadaşlarla tanışmak istedim bir süredir iş gereği k.maraş'ta yım bursa'da oturuyorum bmw r 1150 gs kullanıyorum bursaenduro üyesiyim festivalinize katılma durumu olabilir ayrıca Bursaenduro festivali 27-28-29 mayıs tarihlerinde...

tanışmaktan mutlu oluruz imzamızda telefon numaramız var sakınmadan cekinmeden zamn gözetmeden araya bilirsin bursada bizden de biri bursada fırat arkadaşımız senınle tanışmak bizde isteriz
biz şehir merkezinde yız eğer sende merkezde isen buyur gel tanışalım bi cayımızı kahvemizi iç tanışıp dostluğu daim klalım

tanışmaktan mutlu oluruz imzamızda telefon numaramız var sakınmadan cekinmeden zamn gözetmeden araya bilirsin bursada bizden de biri bursada fırat arkadaşımız senınle tanışmak bizde isteriz
biz şehir merkezinde yız eğer sende merkezde isen buyur gel tanışalım bi cayımızı kahvemizi iç tanışıp dostluğu daim klalım

Öncelikle gösterdiğin dostluğa tşk ederim umarım en kısa zamanda tanışırız k.maraş merkezdeyim bende askerlik şubesi yakınında:)

motoru yanın da olursa ne olacak kardeşim senin motorun yanın dami ????:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ali kardeş işte buna ben alkış tutarım kapak gibi olmuş :) haksızsam haksızsın de sencer :)
motorcu isen motorun yanında olur yada hiç motorun olmaz satmış olursun

Gaziantep İl Temsilcisi
ali kardeş işte buna ben alkış tutarım kapak gibi olmuş :) haksızsam haksızsın de sencer :)

Öyle deme mustafam:rendeer::rendeer:

Sencer kardeşimiz ...:cat::cat:

Mersin İl Temsilcisi

kendini böyle mi teselli ediyorsun :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

çok hoş bir fotoğraf...

1010109.jpg

umarım motorunuz da yanınızdadır :)

Eğer beni kastettiyseniz malesef motorum yanımda değil,fakat en kısa zamanda motorumla geleceğim k.maraşa çünkü buralarda motosiklet için müthiş manzaralar virajlar bakir yerler var motorsuz olmak canımı sıkıyor ve eğitim zamanı:)

Eğer beni kastettiyseniz malesef motorum yanımda değil,fakat en kısa zamanda motorumla geleceğim k.maraşa çünkü buralarda motosiklet için müthiş manzaralar virajlar bakir yerler var motorsuz olmak canımı sıkıyor ve eğitim zamanı:)

Merhaba.. Hosgeldiniz Kahramanmaraş'ımıza.. Bende Bursa'da İkamet Ediyorum.. Kahramanmaraş'ın Gururu MOTO46'da Bursa'dan Bir Başkasınıda Görmek Mutluluk Verici.. Mayıs'ta Orda Olucam Tanışmak Ümidiyle.. Bol Bol Yaşar Pastahanesinden Dondurma ve Sayın Başkanımızın Tatlılarını Yemenizi Tavsiye Ederim.. :)

selam marasa arkadaslar sizin buaralar festivaliniz yokmuydu nedense sizlerde hic ses cikmiyor neler yaptiniz nasil gecti????????????

Adana İl Temsilcisi
eveeeet k.maraşlı dostlarım,ne oldu festival konusu,merakla bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar