[Kahramanmaraş - MT]

kendini böyle mi teselli ediyorsun :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

çok hoş bir fotoğraf...

1010109.jpg

napıyorsun sencer ömürtaş mersine gelde tur yapak yav..

bu pazar gazi antep senı çağırıyor dediler bizde kahraman maraş mt olarak gidelim dedik ve eeeee gidecez pazar sabahı çıkış 8.30 sabah erken çıkıp sakın sakın gidecez
okaaa

slm kahramanmaraş mt ben barışcan kayseri mt den bilenler vardır kahramanmaraş sütçü imam ünv kazndım şu anda maraştayım siz değerli dostlarla tanışmak isterim tel numaram:0554 867 30 27 :)

Adana İl Temsilcisi
siz değerli dostlarımızı,uzun bir aradan sonra G.ANTEP ŞENLİĞİNDE görmek bizleri çok memnun etti.bakalım,ali (AYDEMİR) ile konuştum,bu organizasyonların sonu festivale doğru gidiyor herhalde.G.ANTEP bu konuda epey tecrübelendi,hadi hayırlısı.dostlara selam olsun.

arkadaşlar herkese selam. maraşta işe başladım.bundan sonra burdayım.

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarım:
ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.

öncelikle tüm forum arkadaşlarıma selamlar epey uzun süredir forumu takip etmeme rağmen aranıza kahramanmaraş tan yeni katıldım adım murat 27 yaşındayım k.s.ü üniversitesi muhasebe bölümü son sınıftayım 2003 ten beri motosiklet üzerindeyim sırayla 1 jialing 2 mz 125 3 kymco ck 125 4 yamaha ybr esd 4 motorum olan ybr 3 hafta önce almış bulunmaktayım burda hüseyin ustanın oraya takılan 15-20 kişi çıkar yanılmıyorsam

murat kardeşim buradan ustanın oraya değilde maraştan sadece 3 kişi çıkar hoş geldin sende
bu arada erkan dan da ses yok görüşemiyoruz

selam arkadaslar.sütçü imam üniversitesinde ilahıyat okuyorum.şehrinize yenı geldım.burayı takıp eden bırılerı varsa iletişime gecelerım tanısalım gezelim.iletişim için https://www.facebook.com/kafkeff telefon numaramda 05549174880 umarım sesimi dıyan bırılerı vardır :D

S.A.Merhabalar, üye olan ve misafir olarak siteyi takip edenler.K.Maraş il grubu olarak inşallah güzel görüş ve fikir alışverişleri paylaşımları yapılabilirse daha aktif bir sayfa olur diye düşünüyorum.Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar