[Kahramanmaraş - MT]

Mersin İl Temsilcisi
mustafa, resimleri yüklemen iyi olmuş. ben bir türlü yükleyemedim....
maraşta geçirdiğim günler gerçekten harikaydı arkadaşlar. misafirperverlik ve damak tadı "anne eli değmiş gibi" valla...
haa, bu arada maraşa gidip de paça yemeden ( maraşın yalnız dondurması değil paçası da meşhur) sakın dönmeyin. yediklerimin tadı hala damağımda :)

bu arada telefonlarınızı açın be kardeşim... belki paça sipariş edecez ;)

mustafa, resimleri yüklemen iyi olmuş. ben bir türlü yükleyemedim....
maraşta geçirdiğim günler gerçekten harikaydı arkadaşlar. misafirperverlik ve damak tadı "anne eli değmiş gibi" valla...
haa, bu arada maraşa gidip de paça yemeden ( maraşın yalnız dondurması değil paçası da meşhur) sakın dönmeyin. yediklerimin tadı hala damağımda :)

bu arada telefonlarınızı açın be kardeşim... belki paça sipariş edecez ;)

pardodn kardeşim sendeaz çaldırıyorsun telefonu benim çocuk alt kattan üst kata getirinceye kadar kapattın teli kapalı değilki telefonlar 24 saat acık

iyi akşamlar maraşlı arkadaşlar
kış geldi havalar tamamen artttık havalar bozdu

bencede zamanı gec bile kaldı ama çete bayramına da bişey kalmadı ha

Siz çete bayramında yaza merhaba dersiniz ama ben burda Haziranı beklemek zorundayım

selam arkadaşlar ben de satlık motor var alan varsa Kanuni XRACER 200 cc MOTOR yarış motorudur...fiyat 3.000

kemal arkadaşım merhaba hoş geldin bu arada iste paylaşım ortamıdır belki senin belentinde olur ama bi tanısak senide nasıl olur

yya arkadaşlar dün ne yabtım biliyormusunuz sahibinden com girdim maraşlı motorculara heb davet yabtım baktım arkadaşlar heb bağımsız tam bağımsız
toplaşalım dertleşelim dedim motor sevgisini paylaşalım dedim nasıl sizce kötü mü yabtım aceb

Son düzenleme:
yya arkadaşlar dün ne yabtım biliyormusunuz sahibinden com girdim maraşlı motorculara heb davet yabtım baktım arkadaşlar heb bağımsız tam bağımsız
toplaşalım dertleşelim dedim motor sevgisini paylaşalım dedim nasıl sizce kötü mü yabtım aceb
hı[/QUOTE]

güzel olur mustafa abi tabi katılırlarsa...

Seni azminden dolayı tebrik ediyorum Mustafa :cat: İnşallah yaza küçükte olsa bir grup oluşturursun gezecek

ilgi

Seni azminden dolayı tebrik ediyorum Mustafa :cat: İnşallah yaza küçükte olsa bir grup oluşturursun gezecek

abi ne yapayım konfiçyus un bi sözünü biliyorum derki karanlıkta oturub sızlanacağına kalkta bir mum yakmanın çaresine bak der bu çin li lerin büyük fikir insanı bu söze uyarak yabtım daveti bakcağız gelen lere
gidenlre yaza kadar gezecek kadar olabilecekmiyiz bakalım

helal be abi bir hafta sen gelirsin maraş tarafına bir hafta ben gelirim senin tarafa bitiriiriz bu gezi olayını nasıl ama ortaab iyerlerde buluşur dururuz habire
belki yaza kadar seneye tayin olayında olursa
açılırız akdenize doğru

Selam Arkadaslar Ben De Aranızdayım

Heh Nihayet Bulabildim şükür Mustafa Geldim Bende

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar