[Kahramanmaraş - MT]

çok çok iyiiz mücahit abi sen nasılsın andırında kar çokmusen anlatsana biraz şimdi kesin oralar beyazdır

Yok be Mustafa bu sene kar merkeze yağmadı ama bir 5 km.yukarılarda çok kar var her gün bir defa gidip biraz karda dolaşıp geliyoruz..

aman iyi bari buralara gelmedi daha kar
dağlarda sadece aman öyle kalsın hemde

Yağsın yağsın kar yağmazsa yazın susuzluktan siz kırılırsınız orada :)

Mersin İl Temsilcisi
günaydın rkadaşlar, saat 4 de kahramanmaraş otogarına inmiş olyucam. tanışmak ümidiyle :)

bu gün mt olarak (sayı olarak az olsada) birlikte bir kaç saat geçirmeye karar verdik kaleyi fethedektik az daha dursak

Son düzenleme:
mustafa kardeşim hoş bir tanışma oldu arkadaşlarımız gerçekten çok düzgün kişiler böyle bir ortam hazırladığın için teşekkür ederim.:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
sevgili KARAMANMARAŞ MT şimdi mersine gelip hemen bilgisyarı açtım. öncelikle regal mustafa, itfaiyeci mustafa, murat abi, önder abi ve kahramanmaraş itfaiye gruplarına göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka, sevgi, saygı, hoşgörü ve hepsinden önemlisi dostlukları için çok ama çok teşekkür ederim.
sizlerle daha çok vakit geçirmek istesem de işlerimden fırsat bulamadığım için buna imkan yoktu. inşallah sizleri de mersine beklerim.

hakkınızı helal edin.... seviliyordunuz, şimdi daha çok seviliyorsunuz :)

sevgili KARAMANMARAŞ MT şimdi mersine gelip hemen bilgisyarı açtım. öncelikle regal mustafa, itfaiyeci mustafa, murat abi, önder abi ve kahramanmaraş itfaiye gruplarına göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka, sevgi, saygı, hoşgörü ve hepsinden önemlisi dostlukları için çok ama çok teşekkür ederim.
sizlerle daha çok vakit geçirmek istesem de işlerimden fırsat bulamadığım için buna imkan yoktu. inşallah sizleri de mersine beklerim.

hakkınızı helal edin.... seviliyordunuz, şimdi daha çok seviliyorsunuz :)

abi ne demek ya başımız üzerinde yeri,n var bekleriz tekrar..

her gelen misafir başımızın tacı yürekce kardeşim inşallah yaz mevsiminde sadece gezi amaçlı bekleriz inşallah
bu arada herkese merhaba arkadaşlar
önder abi onun için yavaş gidiyor ya maraş mt nın toplanması

Mersin İl Temsilcisi
mustafacım, sen gv 650, ben sl 650 aldık mı artık kadirli, osmaniye, adana ve hatta batıda alanya antalya düşünüyorum. inşallah küçük mustafa da twister'ına kavuşur.

ee maraş, sizde harika bir potansiyel gördüm,neden değerlendirmiyorsunuz bunuyahu. gezliceke o kadar çok yer var ki. bence bir an önce toparlanıp grup kurup düzenli toplantı ve gezilerinize başlamalısınız. bu şehir sizden çok şey bekliyor bence. KMK ( KAHRAMANMARAŞ MOTOSİKLET KLÜBÜ) nüzü kurun da biz de açılışa gelip dondurma yiyelim di mi ya.

önder abi, maraşın gençliği sana güveniyor. toparla arkadaşları da abiliğini gözter bence. hem gördüğüm kadarıyla gençler hevesli, orta yaş ve üstü utangaç. sen onlara bu işin yaşının olmadığını göster. sana güveniyorum. mersin'den elimden geleni yaparım.
güzel haberlerinizi bekliyorum. bu arada yaptığınız gezileri sadece buraya değil, genel foruma da yazmalısınız. her güzelliği kendinize saklamayın be canlarım.

hepinizi seviyorum... :)

genele yazdım sencer kardeşim
konu başlığıda kış olsada toplanmaya ddevam diye yazdım
moto sohbette
bu arada sana bozuğuz biraz her ne kadar mazeretin olsada umduk yani gelmeni biraz

Mersin İl Temsilcisi
genele yazdım sencer kardeşim
konu başlığıda kış olsada toplanmaya ddevam diye yazdım
moto sohbette
bu arada sana bozuğuz biraz her ne kadar mazeretin olsada umduk yani gelmeni biraz

emin olun zamanla yarıştım. hatta bir umut otobüsü saat 3,30 dan 5,30 a çektim ama öğlen yemeğimi bile evde yedim akşam saat 11 de :pale:

maraşla ilgili planlarım var. sizleri çok sevdim arkadaşlar. anadolu misafirperverliğini biliyorum ama bu kadarını beklemiyordum. :rendeer:

tekrardan teşekkürler. bu arada bizim ev halkının da selamı var. dondurma sipariş etmişlerdi unutmuşum :) oraya dondurma almaya gelicem :bounce::cat:

mustafacım, sen gv 650, ben sl 650 aldık mı artık kadirli, osmaniye, adana ve hatta batıda alanya antalya düşünüyorum. inşallah küçük mustafa da twister'ına kavuşur.

ee maraş, sizde harika bir potansiyel gördüm,neden değerlendirmiyorsunuz bunuyahu. gezliceke o kadar çok yer var ki. bence bir an önce toparlanıp grup kurup düzenli toplantı ve gezilerinize başlamalısınız. bu şehir sizden çok şey bekliyor bence. KMK ( KAHRAMANMARAŞ MOTOSİKLET KLÜBÜ) nüzü kurun da biz de açılışa gelip dondurma yiyelim di mi ya.

önder abi, maraşın gençliği sana güveniyor. toparla arkadaşları da abiliğini gözter bence. hem gördüğüm kadarıyla gençler hevesli, orta yaş ve üstü utangaç. sen onlara bu işin yaşının olmadığını göster. sana güveniyorum. mersin'den elimden geleni yaparım.
güzel haberlerinizi bekliyorum. bu arada yaptığınız gezileri sadece buraya değil, genel foruma da yazmalısınız. her güzelliği kendinize saklamayın be canlarım.

hepinizi seviyorum... :)

sencer abi paçalar nerede millet baksın:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar