[Kahramanmaraş - MT]

merak etme sen unutmam seni artık bence bi iyi bir arkadaşlık bile başlamış olabilir

merhabalar maraş mt kimse yok yazan ne yapıyorsunuz ya en azından bir merhaba

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
aLLAHIM ESİRGESİN :) O NE TATLI CADI ÖYLEEE :)))
Allah analaı babalı büyütsün, acısını göstermez inşallah :)

sencer abi yerin hazır mustafa abiyle hallettik sizi bekliyoruz...

çok teşekkürler. ben de bu gün mustafayı arayacağım... çok teşekkürler arkadaşlar ;)

Son düzenleme:
toplamını bilemem ama var yani
azda olsa
ama bizim mt de şu ana kadar 2 tane

aLLAHIM ESİRGESİN :) O NE TATLI CADI ÖYLEEE :)))
Allah analaı babalı büyütsün, acısını göstermez inşallah :)

çok teşekkürler. ben de bu gün mustafayı arayacağım... çok teşekkürler arkadaşlar ;)

dilekkerin için çok teşekkür edrim buraya kadar gelmişken dondurma ısmarlayalım size mustafa ile kontak kuracaksınız sanırım benim tel no onda var görüşmek üzere mustafaaaaaaa dondurmalar benden (hasta olursanız karışmam bak):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
dilekkerin için çok teşekkür edrim buraya kadar gelmişken dondurma ısmarlayalım size mustafa ile kontak kuracaksınız sanırım benim tel no onda var görüşmek üzere mustafaaaaaaa dondurmalar benden (hasta olursanız karışmam bak):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bedava sirke baldan tatlıdır, everestin tepsinde bile olsa kaçırmam... bak sen ısmarlıcaksan yerim, peşin söyleyim. mustafa da artık alır ilaçlarımızı :)

sizleri seviyorum kardeşlerim :rendeer:

sencer kardeşim yiyeceğin dondurma olsun ne kıymeti var bi dondurmanın ilaca da gerek kalmaz zaten hasta olamazsın maraş dondurması ile

slm cbf150 abi kızın çok tatlıymış allah bağışlasın..

mustafa abi hava açtı pazar çıkıyormuyuz???:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar