[Kahramanmaraş - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]KARAMANMARAŞ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

yazayımda ayıb olmasın gergerli abimden sonra yazan olamıs

Bayram nedeniyle siteye giremedim,tüm K.Maraş'lı MT cilerin ve site sakinlerinin geçmiş bayramını kutlarım

maraş mt yarın yani pazar günü kozana gidiyorum gelmek isteyen var sa takılsın bana eerken çıkacağım ben
6 30 veya 7 gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xtxrider sizi bekliyor

merhaba ben fatih hoca.hüseyin ustayı ikna edersem geliyorum

Son düzenleme:
hocam beklerim inşallah gelirsiniz kadirli mt b ye katılacağız 9 30 gibi kadirli girişinde bekliyorlar

fatih hocam gelirseniz benim tel 0536 924 9762

Son düzenleme:
arkadaşalar kozan gezisi harika idi inşallah gezilerin arkası gelir ve beni tek brakmazsanız sevinirim hiç olmazsa kahraman maraş mt yi de ilk kez aralarında gördü kadirli ve adana mt varolduğumuzun ispatı oldu
yoksa sadece yazan ve boş yazan bölümünde idik galiba sitenin
gördüm ki gezi olaylarında ortam gayet sıcak dostane bir şeyin de farkına vardım orada kimse kimseye ne iş yabtığını sormuyor
motorcumusun tamam olay bu kadar
ne iş yabtığın nasıl bir ortamda kaldığının hiç önemi olmadığını anladm her kes eşit muhabet ortamında eşit kasılma durumları yok buyuk motoru olan arkadaşların bunuda gördüm kadirli mt den ahmet abiye teşekür ederim onu görünce zaten ben bitirdim olayı
kendim için sözüm ben daha motorcu olmam için daha çok zaman var

inşallah burhan bnece yavaş yavaş alıştırma yaparsak anca 1 senede bu şekilde gezme kültürünü kaparız bence bu gezi olayının basıt bi olay olmadığının farkına vardım burhan

evet abi bende gelecektim fakat diğerlerini ikna edemedim netede girmedim eğer görsem size takılırdım inşallah arkası gelir..

hı merhaba kahraman maraş mt sessiz mt bence bundan sonra buranın adı

bencede:DDDDD

şşşşşşttttttttt kimse yoq mu ??????????

Son düzenleme:
ben varım bi daha ben varım gene ben varım hangi beni istersin

merhaba mt maraş bu gün kadirli mt maraşta idi ani bir ziyaret oldu öyleye doğru aradılar beni cok sevindirdiler saağolsunlar pınar başı ve kaleye gidebildik sadece zaman kısıtlı idi güzel gündü inşallah niceleri olur kadirli mt ye teşekkür

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar