[Kahramanmaraş - MT]

slm byfurkan arkadaşım ben marasa geldim arkadasım bana toplantı gununuzu yazarsan saatıyle sizinle gorusmekten memnun olurum

selam maraşlı hemşehrilerim. 27 eylül cumartesi inşallah motorumla beraber maraşta olacam. eğer toplaşma gibi bir fikriniz varsa katılırım.
yada ben burdan yazayım cumartesi yada pazar günü toplanalım bakalım kaç kişiyiz. saat önemli değil nezaman olursa.

slm byfurkan arkadaşım ben marasa geldim arkadasım bana toplantı gununuzu yazarsan saatıyle sizinle gorusmekten memnun olurum

walla tam olarak bi buluşma günümüz yok bende artık pek siteyle ilgilenemiyorum ama sizler buluşma ayarlarsanız ben gelirim bana uyar:cat:

selam maraşlı hemşehrilerim. 27 eylül cumartesi inşallah motorumla beraber maraşta olacam. eğer toplaşma gibi bir fikriniz varsa katılırım.
yada ben burdan yazayım cumartesi yada pazar günü toplanalım bakalım kaç kişiyiz. saat önemli değil nezaman olursa.

siz ayarlarsanız diğer arkadaşlardan ve abilerimdende gelenler olursa bende gelirim ama toplanma işini siz ayarlayın:)

Son düzenleme:
pekala öyle olsun. ben ayarlarım yeri ve zamanı. ama kaç kişiyiz. böyle bi toplaşma olursa kimler gelir bi sayalım bakalım.

2 pazar olur çünki hafta sonuna kadar ancak işim bitecek elbistandayım

YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT

slm ben gazi antep mt den uzeyir tum kahraman maras mt nin mubarek ramazan bayramini kutlarim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar