[Kahramanmaraş - MT]

hadi hayırlısı
hoş geldin aramıza
kendinide tanıtsan bi ede lan neredesin ne iş yaparsın
eş dost durumları yani

Hoş bulduuk edeler hoşbulduk ben ataç maraş merkezde ikamet ediyorum aslen göksun çardaklıyım yaş 18 mzk bölümü konsrvatuar sınavlarına hazırlanıorm:cat: Bu arada maraşta gezen bi tane zealsun zs 150-19 var sahibini tanıosanız biraz sohbet ederdik:silent:

bende iyiym furkan motoru satıyorum
bi arkadaşıma
antebe verdim
motoru
şimdi regal düşünüyorum
sen daha iyi yaparsın
sitede bi konu açsana regal aranıyor diye

bi arkadaşıma
antebe verdim
motoru
şimdi regal düşünüyorum
sen daha iyi yaparsın

ölemii abi haydı hayırlısı:)
ben açmasına açarımda konuyu motorun özelliklerini modelini felan nasıl istediğini bilmiomki sen açsan daha ii olur aslında

bi arkadaşıma
antebe verdim
motoru
şimdi regal düşünüyorum
sen daha iyi yaparsın

selam bende bir regal var.sahibinden .com da ilan numaram 8227051 incele görüşelim.motoru bügütecegim için satıyorum

pazar günü adanaya gidiyorum bir motor var orda regal ona bakacağım furkan motor bir doktorda
balcalıda
adam 3 000 istiyor
2006 4500 de daha

bursadan selamlar..

s.a tum hemşerilerime... arkadaslar walla marasımın resimlerini koyuyorsunuz wallahi motor resimleriyle beraber hevesim geliyo marasa gitmeye...hayırlı ve kazasız surusler kısmet olursa seneye geliorum insallah hepinizle tanısırız msn adresimden gorusmek isteyen arkadaslar olursa [email protected] dikkat edin kendinize KAWASAKİ NİNJA 250R LA GELİORUM... herkes kendine iyi baksın hadi saglıcakla kalın edeler...:)

s.a tum hemşerilerime... arkadaslar walla marasımın resimlerini koyuyorsunuz wallahi motor resimleriyle beraber hevesim geliyo marasa gitmeye...hayırlı ve kazasız surusler kısmet olursa seneye geliorum insallah hepinizle tanısırız msn adresimden gorusmek isteyen arkadaslar olursa [email protected] dikkat edin kendinize KAWASAKİ NİNJA 250R LA GELİORUM... herkes kendine iyi baksın hadi saglıcakla kalın edeler...:)

a.s gel tabi ya bekleriz:)

merhaba mt maraş yazan bari ben yazayım dedim furkan cuma günü adanadan aksilik olmazsa motoru almaya gidiyorum akşama çıkarırım hemen bir kaç tur
atmaya alışmak için hayırlısı ile

mustafa abi motosikleti kısmında hala çelik yazıyo insan bi o yazıyı değiştirir:):)

bak ben hemen değiştirdim görgüsüz gibin:mrgreen::mrgreen: (lafım meclisden dışarı)

mustafa abi motosikleti kısmında hala çelik yazıyo insan bi o yazıyı değiştirir:):)

bak ben hemen değiştirdim görgüsüz gibin:mrgreen::mrgreen: (lafım meclisden dışarı)

:queen::queen::queen::mrgreen:

Burhancığım 600rr ın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın:)
buda bugün Burhanı motorunun üstündeyken çektiğim foto:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar