evet bende ona takıldım yani gidonu hiç kıpırdatmadı sanki.. sol ayagını yukarı doru cekio tek hereket o.. gidonla ilişkisi var mı o hareketin, hani o ara gidona güç mü veriyor..
Sonra şeriata hayırl:
Bubam emekli polis, bir dönem hırsızlıkta çalışıyordu. Birgün dershane kapısında dikilirken bir baktım babamın ekipten 2 kişi birini kovalıyor ısparta çarşıda, koştum parkın içerisinde elemanı yakaldım. Liseye bile gitmiyordu herhalde. Aldı götürdü bunlar elemanı daha kağıt / kürek işi bitmeden, polisler içerdeyken eleman dışarı çıktı.
Neden? Korkusu yok. Bliyor başına bişey gelmeyecek nasıl olsa .
Bi tanesinin kolunu çarşı meydanında keseceksin, bırakacaksın oraya. Bakalım bir daha kim başkasının malına göz diker.
Yobaz mod off...
Hırsız yakalarsam polis falan aramam. Nefesim tükenene kadar döverim, sonra birisine devrederim. bi sigara içerim, tekrar döverim. Allah yaratmış demem, yarattıysa takip etsin ***.
motorun yanında disk klidi almayın.. pitbull köpek alın. baglayın ipini motorun tekerıne yada ön amartisöre bakalım calmaya cesaret edcekler mi ?
Cafeden motoru çalmaya çalıştıklarını görsen koşup yakalayamazsın bile. Adamlar öyle hızlı çalıyorlar. Çare caydırıcı cezalar. Hırsızların bu kadar rahat olmalarının sebebi doğru düzgün ceza almamaları.
Benim bir çözümüm var. Çaldığı şeyin parasını ödeyene kadar çalıştıracaksın. 20.000 liralık motor mu çaldı. 20 ay zincirlicen inşaata amelelik yapsın ödesin çaldığı şeyin parasını. Bak bakalım hırsız kalıyor mu ülkede.
Hırsız korkusundan neden her yıl o kadar para ödiyim kaskoya. Çalınan malın parasını devlet ödesin. Benim helalinden kazandığım malımı korumak devletin görevi. Beceremiyorsa cezasını da o ödeyecek. Zaten böyle birşey olursa. Devlet hırsızlara öyle bir ceza verir ki hırsız filan kalmaz piyasada.
köpeğin önüne kemik et verirseler ne olacak:queen: