- Konu Yazar
2 ay öncesinden bajaj pqulsar almaya niyetlendim hatta işe bile girdim bunun için hala çalışıyorum. Ancak ne yazıkki iki ayda anca 2000 lira biriktirebildim. Babam kredi çekmeye yanaşmıyor, ben zaten çekemem yaş 17. O kadar yüksek mebla borç verecek eş dostta yok. Hani biriktirip peşin almaya kalksam seneye yaza kalır iş ki benim okul, staj, iş derken sürekli biyerlere ulaşma ihtiyacı duyacağım bu kış. Motorumu yaz başında sattım onun parasınada buzdolabı aldılar (ses çıkaramadım çünkü kendi paraları zaten, hak iddia edemiyorum)
r:
Otobüslerde de sürünmek istemiyorum. Bi yol gösterin şu kardeşinize napayım ben? Hani senetle falan verecek bayii olsa 1000 lira faiz koysun yine alacağım düşünmeden. Sigortalı düzenli maaşımın yattığı bi işim var zaten. Şöyle düşündüm biriktirdiğim paraya şimdilik bi ikinci el çinli alsam, kış boyu onu kullansam o sırada para biriktirmeyede devam etsem. Daha sonra yazın onu 300 lira zararla satıp pulsarı alsam. Ama satamassam elimde patlar ondan da korkuyorum vereceğim parada küçümsenecek miktar değil.
Otobüslerde de sürünmek istemiyorum. Bi yol gösterin şu kardeşinize napayım ben? Hani senetle falan verecek bayii olsa 1000 lira faiz koysun yine alacağım düşünmeden. Sigortalı düzenli maaşımın yattığı bi işim var zaten. Şöyle düşündüm biriktirdiğim paraya şimdilik bi ikinci el çinli alsam, kış boyu onu kullansam o sırada para biriktirmeyede devam etsem. Daha sonra yazın onu 300 lira zararla satıp pulsarı alsam. Ama satamassam elimde patlar ondan da korkuyorum vereceğim parada küçümsenecek miktar değil.