Kafayı yiyeceğim bi yol gösterin

Estağfurullah abi kapak yapmak falan değil ağır olmuş o. Şimdi ehliyetim falan var yazsam kimse inanmayacak tabi dogal olarak, en kısa yola başvurdum :)

kaldırıyorum fotoğrafı, bu arada daha yeni annemle konuştuk kredi çekmeye karar vermişler. Onlar öncesinde araba almam taraftarıydı ama ben motosiklet için sebepleri güzel bi dille anlatınca değişti işler. Ay sonunu bekliyorum bakalım. :queen:

Estağfurullah abi kapak yapmak falan değil ağır olmuş o. Şimdi ehliyetim falan var yazsam kimse inanmayacak tabi dogal olarak, en kısa yola başvurdum :)

kaldırıyorum fotoğrafı, bu arada daha yeni annemle konuştuk kredi çekmeye karar vermişler. Onlar öncesinde araba almam taraftarıydı ama ben motosiklet için sebepleri güzel bi dille anlatınca değişti işler. Ay sonunu bekliyorum bakalım. :queen:

Hayırlısı olsun kardeşim. İyi günlerde kullanırsın inşallah

Fotoyu silmek için "Düzenle" dediğinde linki değiştiremiyor musun?

Ya da biraz daha dursun foto. Ben senin bilgilerini cep şubesine attım. Sıfır Goldwing için kredi başvurum onaylandı. Devir teslimleri yaptıktan sonra kaldırırsın. 36 ay, ayda 2.375 TL taksit.. Fazla acıtmaz umarım seni :)

Hayırlısı olsun kardeşim. İyi günlerde kullanırsın inşallah

Fotoyu silmek için "Düzenle" dediğinde linki değiştiremiyor musun?

Ya da biraz daha dursun foto. Ben senin bilgilerini cep şubesine attım. Sıfır Goldwing için kredi başvurum onaylandı. Devir teslimleri yaptıktan sonra kaldırırsın. 36 ay, ayda 2.375 TL taksit.. Fazla acıtmaz umarım seni :)

Goldwing mi :( o çok yakıyormuş abi duyduğuma göre, ducati monster falan var kafamda değiştiremez misin :pl:
Şaka bi yana düzenle bi süreden sonra gidiyor istediğin zaman düzenleyemiyorsun mesajı.

@jemalizm kardeşimiz bize izmirdeki o bayinin iletişim bilgilerini verebilirmi acaba profiline nasıl ulaşıcaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar