Kafayı yemek üzereyim

İyi günler arkadaşlar Bugün motordan 60 ı geçtikden sonra bir ses gelmeye başladı sürtme sesi değil ama garıp vız vız diye çıkıyor ses babam diyo sen yaptın demi babama diyecem baba bu çin olur böyle şeyler bu seferde niye çin aldırdın diye bigün önce baya basmıştım sıcakta motora ondan olabilir mi yoksa 200 km daha bekleyeyim 3000 bakımda mı göstereyim servise düşüncelerinizi bekliyorum

ariulu' Alıntı:
İyi günler arkadaşlar Bugün motordan 60 ı geçtikden sonra bir ses gelmeye başladı sürtme sesi değil ama garıp vız vız diye çıkıyor ses babam diyo sen yaptın demi babama diyecem baba bu çin olur böyle şeyler bu seferde niye çin aldırdın diye bigün önce baya basmıştım sıcakta motora ondan olabilir mi yoksa 200 km daha bekleyeyim 3000 bakımda mı göstereyim servise düşüncelerinizi bekliyorum

sürtünme sesi deyil ise, gördügün tüm vidalar siki siki cekilmis ise, HIC bekleme ve hemen git servisine!:cat:

servis çalışıyor mu acaba parçalara %150 zam gelmiş zaten

aman bu işin şakası olmaz eger çok yoğun ses geliyorsa mukakak servise bir göster allah korusun kapaorta bizleriz bir arızadan dolayı yol alırken sonrunla karşılaşma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar