kafam çok karışık

jar

arkadaşlar 150cc scooter alıcam inşallah max. verebileceim para 2.000 ytl ..mondial den çok soğumuştum ki 150 rf modelini görene kadar çok hoşuma gitti ama mondial çok kötüleniyor."alırsın 1 sene sonra atarsın" - "servis ve yedek parçası berbat" gbi laflar duyuyorum hakkında, ne yapacağımı bilmiyorum uzun seneler kullanmak istiyorum alacağım motoru..ama fiyat aralığım da 150 cc kaliteli bir marka almaya yetmiyor gibi.şu an düşündüğüm modeller mondial den 150 RF ve 150 ZN asya danda 150 T 5A.. sizce ne yapmalıyım arasından en iyisi hangisi ve diğer alternatifler neler olabilir:silent: ve lütfen bu motosikletlerin kullanıcıları yorumlarınızı yazarmısınız..

moderator abilerim afedersiniz konuyu açtıktan sonra okudum yukarıyı..:pr: bir daha olmaması için özen göstericem.

Son düzenleme:
Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Bence ilgilendiğin modellerin topiclerini incele, mesela 125 ZN'den memnun kullananlar genelde.Bunlar arasından da düzgün bir tane pek ala bulabilirsin.

kardeşim motosiklet meselelrinde sadece forumlarda değil sokaklarda bile kurye kardeşlerimle muhabbet etmiş artık iyiyi kötüyü ayırt edebilecek bir seviyeye gelmiş biri olarak nacizane önerecğim şey andığın motorlardan hiçbirine para bağlama...hangisi diyecek olursa...sağlam taş gibi yarıotomatik kymco activ 110 önersem ne dersin...kymco ürünlerini nice 100.000 kmlere diye satıyor...mondı vs kim ki bu malın yanından geçsin...

6 ay sonra bütün aksan sallanmaya başlar...aman diyim çukura falan düşeyim deme...dinlersen kulak verirsen bu çağrıya 2000 ytlni çöpe atma...

Ama şunuda diyim cup modellerde viteslerin herşeyini bilmessen ayağın alışmazsa başlangıç seviyesi için iyi bi tür değil neden dersen anlatırım geçen başıma neler geldi

jar

ya sanırım 125 zn alıcam son kararım bu daha çok kurcaladığımda kafam daha da karışıyo..cub ların tarzı ve tipleri hiç hoşuma gitmiyo o yüzden istemiorm görüntüye çok önem veririm..

mete_han' Alıntı:
kardeşim motosiklet meselelrinde sadece forumlarda değil sokaklarda bile kurye kardeşlerimle muhabbet etmiş artık iyiyi kötüyü ayırt edebilecek bir seviyeye gelmiş biri olarak nacizane önerecğim şey andığın motorlardan hiçbirine para bağlama...hangisi diyecek olursa...sağlam taş gibi yarıotomatik kymco activ 110 önersem ne dersin...kymco ürünlerini nice 100.000 kmlere diye satıyor...mondı vs kim ki bu malın yanından geçsin...

6 ay sonra bütün aksan sallanmaya başlar...aman diyim çukura falan düşeyim deme...dinlersen kulak verirsen bu çağrıya 2000 ytlni çöpe atma...
Abi ayıp oluyo ama! Ben hiç çöpte mondıal görmedim::queen: :queen:

jar' Alıntı:
ya sanırım 125 zn alıcam son kararım bu daha çok kurcaladığımda kafam daha da karışıyo..cub ların tarzı ve tipleri hiç hoşuma gitmiyo o yüzden istemiorm görüntüye çok önem veririm..
görüntüye çok önem veririm
demişsin
bu şekilde sabit fikirli olman bence yanlış
sana çin malı motorunla mutluluklar...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar