Kadirlide bayram vardı

Artık bir konuya cevap verirken 1000 düşünüp 1 cevap yazmam gerektiğini anladım:) Yoksa Çan Çin Çon :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir organizasyon gerçekleşti Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler başta Ahmet abimiz (airman) ve yusuf kardeşimiz olmak üzre ismini sayamadıgım diğer arkadaşlardan çok çok özür dilerim kusura bakmayın.. çok güzel bi gün geçirdik herşey çok güzeldi Gaziantep Mt den Sevgiler Selamlar...En kısa zamanda görüşmek üzre inş...:):):)

Artık bir konuya cevap verirken 1000 düşünüp 1 cevap yazmam gerektiğini anladım:) Yoksa Çan Çin Çon :cherry:

ya gokancım bılıyorsun cınlılerın konusmaya bıle hakkı yok ama neyse sen genede bızdensız konusabılırsın kardesım ama fazla olmamak kaydıyla ok :):):):)

Burcu enduroyla yapmış olduğun kros o kadar güzeldi ki herkesi büyüledin, sen motorun üzerinde bulunduğun sürece senin dışında hayat ağır çekime geçti
hatta durdu, kurtlar kuşlar bile senin geçişini izledi,doloyısıyla kimse fotoğraf çekemedi. Biraz abarttım sanırım ama
hakikaten çok güzeldi, senin ordaki varlığın bile çok anlamlıyken sen tuttun birde enduronla bize kros şov yaptın, ellerine sağlık, Rabbim tekerine zeval vermesin, Rabbim sana daima güç, sağlık ve para versin kiiii sende bizim aramızda ol. Senin oraki varlığının bize kattakları ve yaptığın şovla iligli birşeyler yazdım ama yanlışlıkla ayshegül'e göndermişim. Sana birşey söylicem ama kimsenin, özelliklede kros ekibinin duymaması lazım, gel en iyisi kulağına söyleyim. Şeyy hani kroscular gösteri yapıyorlardı ya o zaman bir kaç tane provakatör ayarladım, alkış yaptık ama kimse katılmadı, sen gösteri yaptığında gaz vermedik millet kendiliğinden gaza geldi ve seni alkışladılar. Büyüksün be bacııı.

::blushani çok teşekkür ederim, utandırdınız walla

bana olan dualarınız hepimize olsun ::138:

bunca resmi kim çekmişşşşş?

hayırlı işler adem abi :queen:

....................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu yoğunlumdan dolayı yeni bakabildim espirileri uyarlayan arkadaşa teşekkür edirim honda abi başka tanımam artık ne özellikleri varmışta ben bilmiyormuşum selamlar

arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu yoğunlumdan dolayı yeni bakabildim espirileri uyarlayan arkadaşa teşekkür edirim honda abi başka tanımam artık ne özellikleri varmışta ben bilmiyormuşum selamlar

wallaa ızdırabını bitek ben anladımda ondan ben yaptım ehuehhee:p ismimde reşit bu arda hoşçakal yine görüşmek üzere:rendeer::rendeer:

Taner resimlerde iyi olmuş benszi gezmişsiniz biz bi aslantaş yapamadık hadi hayırlısı

Valla resimler geziler süper. Baktım baktım ben bişey yazmış mıyım diye ama bulamadım heralde kaçırmışım... Neyse ellerinize sağlık.....

Osmaniye İl Temsilcisi
slm

Valla resimler geziler süper. Baktım baktım ben bişey yazmış mıyım diye ama bulamadım heralde kaçırmışım... Neyse ellerinize sağlık.....

Abicim hoş geliniz, evet bende daha önce yorumunuza rastlamamıştım. Seneye baharda Kadirli de motorsiklet söleni olcak inşallah, daha iyi bir organizasyon ve daha çok katılım, motorlarınızla gelebilirmisiniz bilmiyorum ama olmasa bile arabalarınızla seneye yapılacak olan KADİRLİ 2. MOTORSİKLET ŞENLİKLERİ ne sizde davetlisiniz duyrulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar