Abi eğer bilipde dalga geçmesine soruyosan bişe diyemicem. Ama o gülme işareti anlamına geliyo. iki nokda ve Dyada dil çıkarma :d
yusueklemk ısteyen arkadaslar varsa eklıyebılır konusmak ısın yanı![]()
ya arkadaşlar bu kelimelerin sonunda kullanılan D harfi ne işe yarıyor.bir bilen varsa açıklasın lütfen.özellikle efendi iso.
harika fotolar valla helal olsun hepinize...
efendiy iso la senin plaka nerde hayrola...göremiyom...
nası bağaneee...tüüüü...ayıp ayıp 45.000 kişi önünde plakasız gezilirmi..
şikayetciyimmm...![]()
Böyle motorda
Plakaya gerek varmı arkadaşlar
[/URL][/IMG]![]()
Seviyeli bi konuşma olacaksa ekleyeyimm :queen: biraz daha açarsan bu konuyu sevinirimmm sonra bi sakata gelmeyelimmm:queen:
sen merak etme okadar sevıyelı olacakkı sevıyeye sasıracaksın ısocum ama genede ben acmıyayım sadee sana ozel sohbetlerım olucak aba dıger kardeslerım ıcın gercekten sevıyelı olacak :queen:
Böyle motorda
Plakaya gerek varmı arkadaşlar
[/URL][/IMG]![]()
yaw millet isoyo fazla şımarttınız yaw adam şişe şişe patlayacakşimdi bunun havasından geçilmezde artık yanından...isooooooo hade bakem eyisin haaaaaa gannkaaaaaaaaa:mrgreen:
ben artık ünlü biriyimmm pardonn isz kimdiniz tanışıyormuyuzzz yoksa imzalı resimmi istiyosunuzzz![]()
ya mahsuru yoksa bana ımzalı fotograf gonderırmısınız sıze zahmet ofıstekı duvarıma asıcamda![]()
sana yok sen kuyuya düştünnn:queen:
ben artık ünlü biriyimmm pardonn isz kimdiniz tanışıyormuyuzzz yoksa imzalı resimmi istiyosunuzzz![]()
yaw millet isoyo fazla şımarttınız yaw adam şişe şişe patlayacakşimdi bunun havasından geçilmezde artık yanından...isooooooo hade bakem eyisin haaaaaa gannkaaaaaaaaa:mrgreen:
ama harbiden polis bile yolda esas duruşa geçer....selam durur...bırak ehliyet ruhsatı sormayı...
bence bu motor için özel topik açılır...
mete han zaten dediklerin normalde oluyor isonun hertarafından karizma akıyorallahım esirgesin
fazla şişti bugun iso umarim kankası patlatmaz .....:queen::queen::queen::queen:
abi o kendi patlamasında benden ona zarar gelmez adam gaza geliyo sona başına iş alacak benden demesi:mrgreen::cat: