Ahmet abi ellerine sağlık,hakikaten güzel olmuş, bende bir kaç foto yükledim ama benim yüklediklerimi ancak iso gibi değerli insanlar görebiliyor, siz görememişsinizdir sanırım.
ahmet abi başlığı havada tutuyoz çaktırmaaa:mrgreen:
ya fotolar hakkaten harika çıkmışşş ama bence cengiz kendi motoruyla daha iyileini yapar dimi cingiiziimmmmmm pullu sazanımmm![]()
yusufcuğummmm cannımmmm benim yüzüme inen nurla ilgili neden üstüne bastıraa bastıraaa mt'de yazı yazıyosunnn yoğsammmm aksinimi söyleme çalışıyonn değerli felann hımmmm nası yanneeeeeeee:queen:![]()
:thumleft: Çok teşekkür ederiz iso, hakikaten de başlığı havada tutmayı başarıyorsun, abi bütün topiclerde senin yazıların var, başlıkları havada tutmak yada, aşağılara indirmek senin tekelinde gibi bişey, nasıl vakit buluyorsun bunca şeyi yazmaya Allah aşkına. Kardeş Rabbim seni yanıbaşımızdan eksik etmesin.
Canım kardeşim benim, aman öyle birşey anlaşılmasın, o işin esprisi tabiki ama sen bizim için hakikaten çok değerlisin. Konusu açılmış olduğu için tekrar dile getirdim sanırım. Bide bizim toplumumuzda"suçuna bastırmak" diye bir deyim vardır, çaktırma ama biraz öyle yaptım. Bak bu sayede fotoğrafları eklemeyi bilmediğim hiç farkedilmedi bile:queen: Cehaletin gözü kör olsun, şu fotoğraf eklemeyi hala öğrenemedim kardeş.
sağol ahmet abiciğim ellerine sağlık. bizdekileride toparlayıp bi icraat yaparız inşallah.
siz bu resimleri kadirlide mi çektinizzz, şu motosikletle akrobasi yaptığınız resimlerrr.... kadirli bu hareketleri kaldıramaz henüzşiii ayıp oluyo
siz bu resimleri kadirlide mi çektinizzz, şu motosikletle akrobasi yaptığınız resimlerrr.... kadirli bu hareketleri kaldıramaz henüzşiii ayıp oluyo
şaka yaptığımı anlamayacak kadar agresifsinsakin biraz... ayrıca mesajlarımın forumu kirletip kirletmediğine de kadirlili bir çoban karar veremez... :cat:kadirliyi bilmiyorsun diyosun ama asıl sen seni elinden tutup kadirli turu yaptıracak kadar adanalı olduğumu bilmiyorsun.seni kadirlide görmeyim
![]()
neyse şaka bi yana biraz daha evcil olmayı dene AMCA :rendeer:daha sert çıkışlarımı görmek istemiyosan da suss![]()
gel abi gelll bizim şefkat dolu kollarımızaaaa:queen::queen::queen: cengizzz sen git kumda oyna annem senle şimdi uğraşamam işim varrr