Kadirli MOtor Kulübü KAMOK altınboğa yaylası

Madem çeto hortlatmış konuyu :cherry: bende yazayım iki satır :)
Gerçekten zevkli bir gezi olmuş yine bekliyoruz Andırın'a artık Andırın'dan bende aranızdayım :)

merhabalar arkadaslar gercekten hortlamıs bu topic:))) cmüco abi ben seni tanıyamadım daha önce tanıstıkmı.ben kadirliden reşit

Ben bu geziyi nasıl atlamışım yahu. Resimler müthiş + müthiş.
Özellikle kardan motosiklet ile çekilmiş resimler 10+10 numara.

abicim o sizin güzelliğiniz teşekkürler

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi düzenlemişsiniz sıcak bir aile ortamı yaratmışsınız.Kısa süre içinde yaşayabilinecek tüm güzellikleri yaşamaşsınız.Hayatın monotonluğu içerisinde ancak bu kadar hareketli bir gün olabilirdi Hepinize teşekkürler :)

Son düzenleme:
Vayy reşit kardeşim benim, hoş geldin,seni ve bu topiği görünce çok şaşırdım. Güzel gezmiş, iyi eğlenmiştik. Bizde bu gün yine crossa çıktık, fotolar yakında yüklenir. Kadirliden selamlar kardeşim benim. Bu arada bu gün epey kulağını çınlattık.

GEZİNİZ ÇOK HOŞ OLMUŞ ABİLERİM HERKESİN ELİNE SAĞLIK REŞİT ABİ BİTİR ARTIK ŞU ASKERLİĞİ YA SENSİZ HAYAT YOK BUR DA BÜTÜN ÜYELERİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM BYYYYYYYYYY :rendeer:

grupta arora'nın bmw touring kopyası bir motoru var galiba, o nasıl birşey? biraz bilgi verebilirmisiniz ?

Bu gezinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmiş,hortladığına göre aynı yerde yeni bir gezi planı yapsın bari arkadaşlarda bende ev sahipliği yapayım bu defa :)

valla nerdeyse 1 yıl olmuş ama çok keyifli gezi olmuş güzel insanların bir araya gelmesiyle oluşan güzel gurubunuz sayesinde o sıcaklığı hissettirmişsin anltımlarınla umarım gezileiniz hep böyle içten ve sorunsuz geçer yüreğinize sağlık.

Arkadaşım yalnız resimlerinde sorun var sanırım görüntü alamıyorum....

5 6 yıllık konunun resimleri tabiki sorunlu olur :) resimler upload sitelerinden belli süre sonra kaldırılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar