Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

Kadınların direksiyona iki elle yapışmasının nedeni araştırıldı, ilginç sonuçlar çıktı.

Tek eliyle otomobil kullanan bir adam umursamaz görünebilir ama değil.
Erkeklerin neden arabayı tek elle kullanırken, kadınların direksiyona iki elle yapıştığını araştıran uzmanlar ilginç sonuçlara ulaştı. Psikologlara göre erkek sürücüler otomobilini kendisinin bir parçası gibi gördüğü için rahatlıyor bu yüzden de tek eliyle direksiyonu tutuyor.
Ayrıca aynı araştırmada erkeklerin otomobillerini anlatırken kendilerden bahseder gibi konuştuklarını ortaya koydu.
Kadın şoförler ise otomobillerini kendilerinden bağımsız bir varlık olarak gördüğü için direksiyona iki elle sarılıyor. Aracı kontrol etmeye odaklandıkları için direksiyonu çift elle tutuyorlar. Kadınların sırf bu yüzden araçlarına isim de verdikleri belirtildi.
Araştırmayı yürüten Doktor Peter Marsh , “Erkekler ilişkileri hakkında konuşmaktan nefret ederler. Ancak otomobilleri ile olan ilişkileri çok farklı. Çünkü onu kendisi olarak tanımlıyorlar'' diye konuştu.
Araştırmada başka ilginç sonuçlar da var. Tek elle oto kullanan erkekler diğer ellerini yüzde 46 oranında vitese koyuyor.

:queen::queen:

Alıntıı : Milliyet.Com.Tr

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arabam otomatik vites ve sürekli D de duruyor olmasına rağmen sağ elim sürekli vitesin üzerinde ::utangac:

anca go-kart ta yarışırken iki elle direksiyon tutarım
W.gif

waLLa katılmıyorum :) Benm bi kız arkaaşım wardı :) Hep tek elini kullanırdı :) 206 GTI kullanıcısıydı kendisi :) ah aşkk ahhh ( eskiden tabe )

ben tek el olayina degilde park etme olaylarina takmis durumdayim 5 manevra yapiyor araba nin önü yolda oluyor
ama yinede basimizin taci onlar

GKN

benim arabada otomatik
ama vitesle çok oynarım
rolling te 2 ye koyarım:bounce:
driftte 1 e:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar