Kadınlar nasıl varlıklar?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
dişcideki hatunu ayarlarsam bu sene evleneceğim
kredi çekip motor alacaktım....hatunu ayarlarsam kredi ile evleneceğim....racer ı kovalamaya devam...
Biraz tüyo verin bu hatunu nasıl ayarlayım
ilgimi de gösteriyorum ama anlamamazlıktan mı geliyor ne bi türlü çözemedim...:pr::silent:

kredi çekip motor alacaktım....hatunu ayarlarsam kredi ile evleneceğim....racer ı kovalamaya devam...
ilgimi de gösteriyorum ama anlamamazlıktan mı geliyor ne bi türlü çözemedim...:pr::silent:

evlenmeyi bile düşünebildiğin birine çanak anten veya saat muamelesi yapmazsan ufak bir şansın olabilir... :)

:cherry: bence motosikletinle kapısında aragaz çek :cherry:

Motosikleti
bmw f650 cs
Arkadaşlar 31 yıllık evliyim kadınları hala çözebilmiş değilim bu konuyuda çözeni görmedim .Duyan gören varsa banada söylesin

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
:cherry: bence motosikletinle kapısında aragaz çek :cherry:
diş laboratuvarında kuryeyim.... günde 10-15 defa onun yanına gidiyorum.... ama scooterla.... racerla gitsem ne olacakki... sankı ses mi var motorda.... patronun motorla gitsem (gsxr100-k8-yoshi eksoz) olabilir de.... motosiklet hakkında düşüncelerini hiç bilmiyorum.... benim için önemli olan da bu zaten.... benimle motora binmeyecek hatunu napayım....:farao:

Doğru: "Yalnız"
Doğru: "Yanlış"

Doğru: Tabi ki kullanabiliyorum. Lehim de yapabiliyorum:) Niye?! Benim de iki elim yok mu? :D

Ama iki tane sol elin var...:queen:

Saka saka biraz makaraya sariyorum...
Ben bir ampul ü degistiremeyen arkekler taniyorumda yani.. :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
diş laboratuvarında kuryeyim.... günde 10-15 defa onun yanına gidiyorum.... ama scooterla.... racerla gitsem ne olacakki... sankı ses mi var motorda.... patronun motorla gitsem (gsxr100-k8-yoshi eksoz) olabilir de.... motosiklet hakkında düşüncelerini hiç bilmiyorum.... benim için önemli olan da bu zaten.... benimle motora binmeyecek hatunu napayım....:farao:

bana eski türk filmlerini hatırlattın :cherry::p

tamam.. bi 10 - 15 sene sonra tekrar görüşelim..
insanlara katlanabiliyor musun katlanamıyor musun?

17 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum diyebilirim...
insanlara genel olarak katlanamıyorum aynan. Hala katlanamıyorum.
Çok seviyorum yalnız olmayı, evimde huzurla oturmayı...

Ama bir pazar sabahı kalktıktan evi hafifçe temizledikten vs vs bir süre kendi kendine takıldıktan sonra,
sokağa çıkıp birisi ile bir şekilde diyaloğa girip, bu birinin saat sorması bile olabilir,
o gün ağzından çıkan ilk kelimelerin uyandıktan 6 saat sonra çıktığını farketmek
ve akşam evde otururken, elektrikler kesildiğinde duyduğun o gümbür gümbür sessizlik...
30 yaşından sonra adamı çıldırtabilir resmen.

O yüzden, öyle ya da böyle... birileri olmalı insanın hayatında..
ve ben şunu bilir şunu söylerim evililik konusunda,

aşk zaten geçici yalan dolan... hayatın her yılında gelir gider bi şekilde..
hepimiz motorlarımıza aşık değilmiyiz zaten? bir süre sonra bayıp yeni motor almak istemiyor muyuz zaten...

O yüzden aşk için evlenmeyin... anlaşabileceğiniz birini arayın en temizinden.
Ben bu kadınla aynı evde yaşasam mutlu olur muyum diye bakın...
aşık mıyım? o bana aşık mı? ne kadar seviyorum? o ne kadar seviyor...
geççççççen onların hepsini....

Beraber yaşanır mı?
esas soru bu...

VIA

Annemiz, halamız, kardeşimiz, kızımız, eşimiz, öğretmenimiz, dostumuz, arkadaşımız, sevgilimiz, ortağımız, patronumuz, işçimiz, köylümüz, kentlimiz kadınlar.
Aramızdalar yani heryerdeler :mrgreen: (vampirlerden bahsediyormuş gibi hissettim) bizler kadar tutarlı bir düşünce sistemine sahip olamasalar bile anlaşılmayacak pek bişeyleride yoktur hatta basit bile denebilirler :mrgreen: zekidirler ama zeka düzeyleri borsa gibidir atmosferik olaylara bağlı yükselip alçalabilir. Erkekte zekaya,kişiliğe ve güçe önem verirler bu alanlarda sizden daha üstünseler etkileme şansınız pek yoktur yani öyle 1000RR la arrow egzostla gazlamak felan işe yaramaz. Sarımsakla gümüş kazıkla yaklaşmayı hiç denemeyin :mrgreen:
Duygusal derinlikleri bizden fazladır, daha narin ve duyarlıdırlar kendileri baştacımız olurlar ama yinede geleneklerimizden aldığımız yetkiyle tepemiz atınca iki tokadı çarpma :santa: hakkına sahibiz bunu hiç unutmayın :mrgreen: :pl:

Sonuçta yaratılış farklılıkları iyi bişeydir düşünsenize tüm kadınlarında erkek karakterine sahip olduğunu dünya çekilmez bir yer olurdu bence bu halleri çok hoş ben oldukları gibi kabul ederim ve kadınlardan memnunum.

Erkek Olmak Ayrıcalıktır:) Buyrun ;)
‎1. Vücudundaki kılları mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin.

2. Bıyıkların utanç değil çoğu zaman övünç kaynağıdır.

3. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeterlidir.

4. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsindir.

5. Tazelemek zorunda olduğun bir makyajın olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin.

6. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz.

7. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz.

8. Göbeğin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. "Bu göbek değil sevgilim, aşk halkası.."

9. İş görüşmelerinde kalça ve gögüslerinin güzelligi hiç önemli değildir.

10.Pişireceğin hayvanı kendin avlayabilecek güçtesindir.

11.Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer.

12.Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı taşıma alğşkanlığın yoktur. Ceketini alıp çıkarsın.

13.Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sütyeninki kadardır.

14.40 yasına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez.

15.Çişinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir.

16.Yüzündeki tüm renkler orjinaldir ve ne silince, ne yağmurda, ne de ağlayınca çıkar.

17.Arkadaşına yarım saatte bir arkanı kontrol ettirmek zorunda kalmazsın.

18.Bira şisesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin.

19.Sohbet ettiğin insanlar bakışlarını gögüslerine doğru kaydırmaz.

20.Sokakta muz yemen hiç ayıp sayılmaz.

21.Evlenince soyadını değiştirmek zorunda kalmazsın.

22.Kız arkadaşın kıyafetine karışmaz.

23.Karşı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için ömrünü adanmış hemcinslerin yoktur.

24.Kahvehaneler, stadyumlar, sğrf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır.

25.Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin.

26."Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram yoktur.:)

22 ve 26 da hata payı var :) ürolog dediğimiz doktoru unutmayın adı yanlış olabilir ama var... ha bide mesela dar body giydi kasları göründü diye tırnaklanan erkekler tanıyorum ama kadınların geneli erkeğin iyi giyinmesinden yanadır tabiki :) bide kasılırlar yanımızda "ne bakıyon la bu benim işte HIH" der gibi :) (istisnalar kaideyi bozmaz)

Arkadaşlar her ne olursa olsun,yine de Dünya da en büyük mutluluk aile sahibi olmaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadin olmanin avantajlariinida bakalim:

1. Biraz makyaj biraz çekici elbise pesinde 50 adam kul köle..

2. Asker derdi yok

3. Sünnet olma korkusu yok.

4. Evin diregiyim stressi yok.

5. çalismasamda olur nasil olsa çalisan var.

6. Güçlü kuvvetli degilim bu yüzden bizim aradigimiz isler hafif olur..

7. biraz sehvetli güzel kadin isem kafami kullanip zengin bir kiro bularak lux hayat yasayabilirim...

8. Erkeklik gururu diye bir kaydim yoktur..

9. Daha uzun yasariz (Ortalama kadin ölüm yas siniri 75 erkek ise 65)

10. Pantalonda giyerim etekte kimse birsey diyemez...

11. Kari koca kavgasinda ben herzaman madurum diye bilindigi için polis erkegi suçlu bulur..

12. Nafakayi genelde bana verir devlet..

13. Cinsellik benimle baslar benimle biter istemezsem tecavüz diye bilinir...

14. Sadece bizim ayaklarimizin altinda cennet var..

15. Bir yilda en çok özel günleri olan biziz (Sevgililer günü, anneler günü , kadinlar günü, kadin sekreter günü , temizlikci kadinlar günü,..)
...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Yukardaki avantajlarin sayisi 10 kat daha fazla olur eger avrupada yasayan avrupali bir kadin isen...

eyvaaah kadın erkek çekişmesine gidiyor bu konu kaçııııııın! :)

Bekar olan arkadaşlara bir tüyo vereyim..

Sizden daha çok kazanan eğitimli bir kadınla evlenirseniz hiçbir sorununuz olmaz..

KADINI MUTLU ETMEK İSTERSEN...

01. Saçlarını okşa,

02. Yücelt,

03. Şımart,

04. Gözlerinin içine bak,

05. Geleceğe ait planlar yap,

06. Dil dök,

07. Yalvar,

08. Destek ol,

09. Yemeğe götür,

10. Alışverişe götür,

11. Tekneye bindir,

12. Güldür,

13.. Zeka oyunları yap,

14. Müzik dinlet,

15. Teşvik et,

16. Teskin et,

17. Affet,

18. Hayran kal,

19. Banyosunu hazırla,

20. Güven ver,

21. Kapıyı tut,

22. Asansörde kat düğmesine bas,

23. Arabasının kapısını aç,

24. Isıt,

25. Sarıl,

26. Öp,

27. Ona hasta ol,

28. Kulağına fısılda,

29. Ayaklarına masaj yap,

30. Konsere götür,

31. Onu her yerde ve her zaman bekle,

32. Tanrıçan yap,

33. Onunla birlikte rejim yap,

34. Onunla birlikte spor yap,

35. O uyumadan uyuma,

36. O uyanmadan uyanma,
..
.
.
...
1000. Ne istediğini önceden anla,

1001. Günde yedi kez özür dile,

1002. Sürekli onu dinle,

1003. Yorganı çekince ses etme,

1004. Yorganı titretme,
..
...
..
6789. Spor araba al,

6790. Saat al,

6791. Yüzük al,

6792. Küpe al,

6793. Traş ol,

6794. Saç seklini değiştir,

6795. Kareli gömlek giy,

6796. Yemin et,

6797. Dayan,

6798. Katlan.

...

ERKEKLERİ MUTLU ETMENİN YOLLARI :)

01. Karnını doyur.

02. Televizyonun kumandasını ver

03. Önünden çekil...
:) masrafsız :D

ben konuyu şöyle özetleyebilirim sanırım. mutlu bir evlilik - beraberlik istiyorsan tanışma ve flört dönemindeki eksiklikleri hataları olumsuz davranışları sana ters gelen ve olmaması gerektiğine inandığın her yanlışın üzerini daha yeniyiz düzelir deyip örtme çünkü onlar karşındakinin karakterini oluşturur.
Karşındakinin güzelliğinin gerçekten hiçbir önemi yoktur neticede yaşlanınca her insan gibi sende o da diğer yaşlılardan farklı olmayacaksınız yani yaşlıların dış görünüşüne nekadar önem veriyorsan hayatını paylaşacağın insanınkinede o derece önem vermelisin bunu söylüyorum çünkü güzellik yanlışları görmemezlikten gelmek için yeterli bir sebeptir
Sonuç olarak gerek erkek gerek bayan hiç farketmez tamamlayan taraf sadece bir kişiyse o tamamlayan birgün biter ve sonuç hüsran olur.
unutulmamalıdır ki tecrübe yanlış yapmayı engeller ama tecrübe yanlışların toplamıdır.
hertürlü olumsuzluğu değerlendirip yapıcı sonuç çıkararak hayat arkadaşını seçmeli gerektiğinde vücudu kurtarmak için parmağını kesmesini bilmelisin insanları tanımayı öğranmeli bunun için okumalısın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar