Kadına KaLkan ELLer KırıLSıN ( Dayağa Hayır imza Kampanyası )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah canım benim ne kadar da düşünceli. :mrgreen:

gerçekten içimi rahatlattın yani :) bu nasıl bi mantık ya el harici hersey kalkar..

ah turk genci ahhhh

Sıkıntı yok canım :) Bizi kimse Hırpalayamaz :p ONLar kendilerini düşünsün :queen:

dayak5vm9.jpg

büyük konuşma , o sedyede yatanlardan biri olmayasın :mrgreen:

Yok be :) ÖNCeki sayfada da vardı :queen: Bu adamın karısı sanıyorum Dinazor gibi bişi ya da adam şeyyyyyyy :queen: Anlarsın yaa :cherry:

bu zamana kadar hakaret dahi etmedim etmemde ama kızarsam kavgayı büyütmemek için uzaklaşırım çünkü biraz sinirli bir yapım var sonu kötü olur :)
ama bende kadına dayağa karşıyım

Abi benim gibi yapın :) toplam 3 sıfır (hepsi biri birinden pahalı) cep telefonu duvarda parçaladım. Vitrini yerle bir ettim. bunlar toplam 2 sene zarfında. Piskologlara dünyanın parasını harcadım. Ama sonunda öğrendimki, hepsi benim keseme zarar. Boşverdim artık kadını madını. O dırdır etsin ben gene kendi kafama göre takılıyorum. :)
KADIN ERKEĞİN İMTİHANI. ONUNLA OLMUYOR ONSUZDA OLMUYOR MAALESEF. BU ÇİLE ÇEKİLECEK !!!
en iyisi kadını karate kursuna yolllican. sonra karşılıklı ringe çıkacaksınız. ne güzel olurdu yaa :) koşullar eşit olacak :)

Aciz erkek çok. Çekemeyince kıskanınca sinirini eşinden çıkartır. İşten gelir karısını döver. Bunlara ben insan gözüyle bile bakmıyorum.

Büyük konuşma Cici :p Hiç beLLi olmaz ; Bi bakmışsın Bi Yadigar da senin hayatına girmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar