Kadın Sürücüler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadınlar sürücü olarak mı yoksa artçı olarak mı daha güvendedirler?

100_2390.jpg

Kadınlar her ne kadar bu zamanda kendilerini sert, erkek gibi göstermeye çalışsalar da temelde duygusal, kırılgan ve güvende olduklarını hissetme ihtiyaçları daha ağır basan, daha derli toplu olmayı tercih eden, isterlerse sevimli, istemezlerse sevimsiz olabilen çoğunlukla yanar döner varlıklardır.

Bir görüşe göre onlar motor kullanırken erkeklere nazaran daha az riske girmeyi ve güvenli sürüşte kalmayı tercih edeceklerdir. Hatta bir aracın peşine takılıp belki de takılı kalmamaları gerektiği durumlarda bile yerlerini değiştirmeyeceklerdir.

Bir diğer görüş ise artıçısı oldukları eş yada sevgililerinin sürüş sitillerini kapacaklarından eğer örnek çılgınsa onlarda aynısını taklit edebileceklerdir.

Sizce bir kadın sürücü olarak mı daha güvendedir yoksa artçı olarak mı?

Bende neler düşünüyorum...!!!!!!!!!!!!!!

bence her ikisinin de riskleri ve güzellikleri var. sonuçta trafik öle de trafik böle de trafik. evet eğer erkek varlıklara göre daha tedbirlilerse sürücü olarak daha güvendeler. ama aklı başında bi sürücüye artçı olmaya da hayır demem doğrusu :cat:

bi bayan olarak ben gördüm bile :cherry:
bütün hem cinslerimi toplayacağım bu topiğe :p

benim eşim artçı olmaya daha fazla meyilli.
artçı olarak daha fazla seyir imkanı olduğunu düşünüyor.

Artçı olarak daha güzeller bence.:cherry:
Pardon güzelmi dedim ben :)

Üç maymunu oynayacağım, çok sıkıldım sizden..İnanın çok sıkıldım..
Bizden farkınız ne söyler misiniz ? Motora hakim olabilmek için boks yapmak mı gerekiyor, yapmayın allah aşkına ya.. Bizden fazlanız mı var da bu kadar kasım kasım kasılıyorsunuz...Hepimizin iki kulağı iki gözü iki bacağı var arkadaşlar..
Yormayın beni, yaz gelmiş motorumu değiştirmeye hazırlanıyorum..Mutluyum, germeyin lütfen....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üç maymunu oynayacağım, çok sıkıldım sizden..İnanın çok sıkıldım..
Bizden farkınız ne söyler misiniz ? Motora hakim olabilmek için boks yapmak mı gerekiyor, yapmayın allah aşkına ya.. Bizden fazlanız mı var da bu kadar kasım kasım kasılıyorsunuz...Hepimizin iki kulağı iki gözü iki bacağı var arkadaşlar..
Yormayın beni, yaz gelmiş motorumu değiştirmeye hazırlanıyorum..Mutluyum, germeyin lütfen....

aynen katılıyorum. :cat: motor üzerinde poz veren bir iki çıplak hatunla kıyasladığınız için, böyle yanılmalar oluyor.. germeyin bizi gerçekten :p

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık açmadan önce arama yapınız. Daha önce açılan BAYAN SÜRÜCÜLER şeklinde bir başlık vardı
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar