buradaki olay aslında otoların park edeceği alanda 2 tekerin ne işi var la başlıyor. 2 tekerin trafikte değeri yokki park yerinde olsun. motorun sahibi orada olsa bide dayak yiyebilirdi bunu buraya ne halt etmeye bıraktın diye.
Çıkarılacak ders, motoru 4 teker aracın parkedemeyeceği bir yer bulmak.
Çıkarılacak ders, motoru 4 teker aracın parkedemeyeceği bir yer bulmak.
o konuda benim kadar dertli olan yoktur
bu sene başhekim söz verdi size park yeri yapacam diye bekliyoruz
Sağol Abi.Düşüncenize katılıyorum. Motorunuzun yanına geldiğinizde böylesine çıldırtan manzara ile karşılaşmamak için en doğru seçim.
Kesinlikle çok doğru ve uygulanması gereken bir söz söylemişsin. Ben de herkese bunu tavsiye ediyorum.
Ya bir şekilde sürtecekler, ya da arabadan inen biri motosikleti bir kenara çekmeye çalışacaktır. Hem de siz motorun yanından ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra. Bu nedenle koskoca park yerini bırakıp motosikleti kaldırıma falan çıkarmayı tercih ediyorum.