Kadın Sürücü & Park & Kawa

demekki motoru dikine değil parelel park etmekte fayda var böyle sakarlar her yerde mevcut

bunun gibi angutlarda kadın erkek fark etmiyor inanın.o yüzden hiç bir zaman kaldırıma dik bırakmam motoru ki yol kenarına bile bırakmam.

böyle bir durumda orta sehpada duruyor olsaydı bir şey fark edermiydi?

Z 750'ye bu yapılır mı beaa:pale:. O ülkede hakim olsam bu kadının bırak motorlu araçları, motorsuz araçları dahi kullanmasını yasaklardım. Zavallı z 750 düşmemek için çok direniyor ama araçtaki yetenekten yoksun bir sürücü.

Son düzenleme:
bu gene kadın mış bişey demiyorum da ramçonun motoruna türk halk minibüsçüsü çarpmıştı :)

Kadın da olsa hatasının ardından insanlık görevini yapıp indi arabadan ve bırakıp kaçmadı bu bizim ülkemizde olsa birde kaçarken çiğneyip kaçardı......

Normal karşılamak lazım,bir kadın sürücü klasiği.:)
Geçenlerde bir hatun kişi topik açmıştı race motor almak istiyorum diye.
Kendimi zor tuttum ,git pembe bir scooter al bin dememek için::p

kh1

Benim motorum markası mühim değil. Kim bu şekilde çarparsa ki park ederken aynaya bakmamak mümkün değil haliyle görmemek imkansız döverim abi adam benden güçlüysede o beni dövsün

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çıkarılacak ders, motoru 4 teker aracın parkedemeyeceği bir yer bulmak.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
biri korna çalıyor ama kadın tınmalıyor sanki :silent:

bilerek yaptı gibi geldi bana çünkü nekadar acemi olursanız olun o motoru görerek, aynada yada gözle nekadar yaklaştığınızı farketmemeniz imkansız anca arkasına bakmaması lazım ki bu araçta kamyonet değil her yeri cam :pr:

hepimiz acemi olduk ama bukadar da değil yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar