rafi kanka bişey soracam;
Bu ahu tuğba ile meriç arasında yaşanan aşk skandalın da kim mağdur taraf ben bunu anlamadım,, bana kalırsa bütün türkiye mağdur durumda sen ne düşünüyon...
meriç ,caner,,,aciz erkeği, ahu,tülin aşırı ilgiden ruh hastası olmuş kadını canlandırmaktadırlar. türk gençlerine çok ama çok kötü örnektir.iyiki yayından kaldırıldılar.
raflar, bir motosiklet forumunda eline geçen her fırsatta kadınlara hakaret etmen pek anlaşılır bir davranış değil. Ben de bu sitenin temel amacının motosiklet konusunda bilgi paylaşımı olduğunu biraz geç anladım, ama sen anlamamakta çok ısrarcısın. Bayan motorcuları forumdan soğutmak gibi bir misyonun varsa takiye yapmayı kes, yoksa da yazılarına dikkat et. Burası motosiklet sitesi, kadınlara hakaret platformu değil.
buranın ne sitesi olduğunu anlayacak kadar okuma yazma biliyorz. çoban değiliz. ama sen de sitenin hangi topiğinde olduğunu bi hatırla istersen. hatta ben hatırlatayım burası konu dışı topiği.ilk başta buraya girme amacım kafamda tasarladığım aracı yapabilip yapamayacağımı öğrenmekti.(genelde tatil yörelerinde kadınların sürdüğü 3 tekerlekli bisikletlere motor ve direksiyon takılıp takılamacağı) genel olarak biraz da bilgi edindim. atvlere meraklıyımama onunla ilgili pek bir bilgi edinemedim. sonra bu konu dışı formunu gördüm ve egrçekten makara bir ortam olduğunu gördüm.zaten hep aynı arkadaşlarla konuşuyoruz bir samimiyet bir sıcaklık oluşmuş.yazılarımda hakaret falan yok sadece yerine göre eleştri var.bence mesajlarımı tam okumuşsın.
kuraltanımazlığa yani anarşizjizme karşıyım .evet zaman zaman geyiği abarttığımız oluyor. moderatör arkadaşlar de işlerini yapıyorlar. bu konuya bir itirazım yok. kural varsa uygulanır.
ancak bazen bazı duyguları ifade ederken o kelimeler öyle bir cuk oturuyorki yerine başka ne koyarsan koy o duyguyu veremiyorsun.(işsiz güçsüz,at yarışı oynayan, bira içen zamparalık yapan adama kaçıp ömür boyu dayak yiyen kadına söylediğim kelime hoş değildi ama düşünceyi hakkaten iyi ifade ediyordu)