KADIN MOTOVLOG

Motosikleti
D400
Seni de karına şikayet edeceğim.

70 IQ'lü seni.

Banlansam ne olacak?

Benden kurtulma şansınız var mı?

Efendi, efendi beni sevmeyi öğreneceksiniz.

Cok sükür burada sınırımı biliyorum. Troll isen trollük yap amenna ancak kadın üyelere sacma sapan pis cümleler kurmaya hakkın yok.

Normalde matrak adamdın ancak bir yerden sonra "70 IQ'lu" gibi cümleler kurup adamlığını kaybettin. Her forumun trolleri vardır ancak muhtemel sosyal yaşamındaki eksikliklerden dolayı forumda pisleşmeye başlıyorsun.

Git / geri gel bize fark etmez. Seni gören insanların kendi haline şükretme sebebisin.

Gözde hanım, yanlış bir cümle kurmak istemem ancak sizden tavsiyem yabancı motovlog ceken kadın sürücüleri izlemeninizi tavsiye ederim, eminim neden yanlıs bir cümle kurmak istemediğimi anlayacaksınızdır.

Ek olark YIL90 isimli üye troll , banlanır bugün. Ciddiye almayın.

Sizin söylemediğinizi ben söyleyeyim. Açıkçası öyle abartılı seksi kıyafetler giyerek meme show bacak show falan yapmayı düşünmüyorum. o motovlogları izledim. Hem Türkiye buna hazır değil, hem de bunlara ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. O yüzden ben motorda gezi videolarımı koyacağım, muhabbet edeceğim, başıma gelenleri anlatacağım, kedilerimden falan bahsedeceğim bir platform oluşturmayı hedefliyorum.
Abaza tipleri toplayıp prim yapmaya gerek yok sanki :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Türkiye buna hazır değil,
Teessüf ederiz!
Biz hazırız...
plaj-magandalari_679776.gif

Sizin söylemediğinizi ben söyleyeyim. Açıkçası öyle abartılı seksi kıyafetler giyerek meme show bacak show falan yapmayı düşünmüyorum. o motovlogları izledim. Hem Türkiye buna hazır değil, hem de bunlara ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. O yüzden ben motorda gezi videolarımı koyacağım, muhabbet edeceğim, başıma gelenleri anlatacağım, kedilerimden falan bahsedeceğim bir platform oluşturmayı hedefliyorum.

Türkiye buna hazırda sen yapacaksan kaliteli bir şey yapmaya bak.

Kadın motovlog olarak baktığım tek kanal ıtchy boots adlı kanal. Hollandalı ablamız baya iyi işler çıkarıyor, göz atmanızı öneririm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Salih artık bırak Koçovalılığı, senin Vartolu Sadettin olma zamanın geldi.

....yetişemedim, yine uçurmuşlar adamı.

Ne yaparsan yap merhaba arkadaslar kanalıma hoşgeldiniz diye baslama :)

: ) güzel bir tespit

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

vallahi bravo.özellikle ilk ve son çümle harika olmuş ki sosyal platformda kendi motoru bile olmadığı halde onun bunun artçılığı ile takıpçi kasıcağım diye dolaşan tipler var.motora gönül vermiş bayan arkaşımıza helal olsun.

Super Moderator
Ne olursa olsun, Kadın, Bayan , gibi ifadelere yer vermeyin, ayrımcılığın start/finis düzlüğü bu 2 kelime.. Hem pozitif hem negatif..

Benden söylemesi...

: ) güzel bir tespit

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

vallahi bravo.özellikle ilk ve son çümle harika olmuş ki sosyal platformda kendi motoru bile olmadığı halde onun bunun artçılığı ile takıpçi kasıcağım diye dolaşan tipler var.motora gönül vermiş bayan arkaşımıza helal olsun.

Teşekkür ederim ilk videomu çektim bile yayınladığımda takip edersiniz artık :mrgreen:
Kanal ismini de " Rock'n Ride" koydum artık ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum bekleyip göreceğiz :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

Ne yaparsan yap merhaba arkadaslar kanalıma hoşgeldiniz diye baslama :)

hahahahha kesinlikle hatta bununla dalga da geçtim ilk vlog'umda.

Rock'n Ride kanalına hoşgeldiniz diyeyim mi :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

Ne olursa olsun, Kadın, Bayan , gibi ifadelere yer vermeyin, ayrımcılığın start/finis düzlüğü bu 2 kelime.. Hem pozitif hem negatif..

Benden söylemesi...

'Demiratlı Kadın' konusunda çok ısrar ettiler ama bence de gerek yok... Bu tamamen erkeklerin bakış açısını kullanmak adına yapılmış bir şey. İçeriğiniz güzel olduğu sürece kimse kanal ismine çok takılmıyor, bunu belirten bir kaç kişi daha olmuştu zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

Motor gözde koy unutulmaz kolay kolay

Gözde'Nmax de olabilir ahaahaa :cherry:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
"Gümüş Elbiseli Karı"

Biraz çakma oldu ama oldu işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu üç kez sesli güldüm. Hepsi de Salih'in mesajları. Süper ince şeyler yazmış. Ana fikir olarak ta doğru yazdıkları. Banlamadan devam etmenin bir yolu yok mudur? Hatta @Lucas davet ettiydi bir ara...

COQ tahmin ettiğimden gençmiş :)

Edit. Konu başlığıyla ilgili çok bir fikrim yok malesef. Ne vlog izliyorum, ne de çekiyorum... Bir motosiklet sever olarak motosiklet daha iyi kullanmaya odaklanıyorum doğal olarak :wiinnk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
isimin güzeli kötüsü pek olmaz, ismi değerli kılan şey onu taşıyan varlığın değeridir. mesela yamaha, kawasak, suzuki, honda, mitsubishi, kulağa ne güzel geliyorlar dimi? BMW denildiğinde mesela ayrı bir yeri vardır.

piaggio denildiğinde yine akıla iyi şeyler gelir ama nedense mondial, kuba, asya gibi markalar pek hayranlık uyandırmıyor insanlarda.

bajaj pulsar dediğinde mesela akıllarda biraz daha orta halli düşünceler beliriyor.

yani isimlere verdiğimiz değer aslında o ismi taşıyan kişiye ve nesneye göre değişiyor.

şimdi sen kanalına Gözde MotoVlog yazarsın ve baya sıradan gibi görünür ama yaptığın içerikler bir şekilde kaliteli ve büyük kitleye hitab edecek şekilde bir içerik olur ve tanınırsın. "Gözde MotoVlog" denildiğinde herkesin aklına ürettiğin içerikler gelecek ve o ismi değerli kılanda onlar olacak...

türk milleti olarak gösterişi ruhumuzdan atamayacağız malesef, bizim genlerimizde bu var, oysaki hayatta gösterişten vizyondan daha önemli şeyler var, samimiyet ve her hareketimizde yaşam kalitesine yönelik bir tutum.

şekil bir isim aramaya devam....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar