silentfairy' Alıntı:henüz motor sürücüsü deilm ama...:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
![]()
henüz motor sürücüsü deilm ama...
MOTORDA ARTÇI OLARAK HOŞ GÖRÜNTÜ SERGİLEYENLER BU ÇİÇEKLER SİZLERE
beetle65' Alıntı:SADECE MOTOR KULLANANLAR DEĞİL BENCE TÜM BAYANLAR ÇOK HOŞ.
ONLAR OLMASAYDI BU DÜNYA ÇOK FAZLA ÇEKİLMEZDİ DEĞİL Mİ ?
BU NEDENLE ARABA,MOTOR KULLANANLAR,MOTORDA ARTÇI OLARAK HOŞ GÖRÜNTÜ SERGİLEYENLER BU ÇİÇEKLER SİZLERE :rendeer:
hedowich' Alıntı:vıteslı motor kullanan bayanları görünce ayrı bi seviniyorum![]()
keşke bütün erkekler böyle düşünebilseydik!! bende trafikte veya herhangibi bi yerde bi bayana bayan olduğu için haksızlık yapıldımı acaip utanıyorumorveg' Alıntı:Trafikte kadın motosiklet sürücüsü gördüm mü acayip hoşuma gidiyor. Özellikle de şöyle vitesli motor kullananlara...![]()
Ama bazı kendini bilmez otomobil sürücüleri bu arkadaşları rahatsız etmiyor mu deli oluyorum...Hatta bu yüzden kavga ettiğimi bile biliyorum.
O yüzden kız kardeşime motor kullanmasını öğrettim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum arasıra isteyip duruyor.r:
Motor kullanan bayanlar size hayranım hepinizin cesaretini kutluyorum..:cat:
teşekkürlerorveg' Alıntı:Trafikte kadın motosiklet sürücüsü gördüm mü acayip hoşuma gidiyor. Özellikle de şöyle vitesli motor kullananlara...![]()
Ama bazı kendini bilmez otomobil sürücüleri bu arkadaşları rahatsız etmiyor mu deli oluyorum...Hatta bu yüzden kavga ettiğimi bile biliyorum.
O yüzden kız kardeşime motor kullanmasını öğrettim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum arasıra isteyip duruyor.r:
Motor kullanan bayanlar size hayranım hepinizin cesaretini kutluyorum..:cat:
ANGELA' Alıntı:Evet motorsiklet kullanan bayanların sayısı artmalı.. G erci istanbulda daha fazla... 5 sene önce Eskişehire gitmiştim motorla.. ve yolda giderken..alkış tutanlar bile olmustu.. Çok güzeldi yaaaa... Kıvanc'a katılmıyorum.. Gercekten motoru olan bayan arkadaşlarımın hepsi güzel kullanıyor..İçlerinde motorsiklet pist yarıscıları da var.. Trafikte beyler rahat bırakıp, tehlikeye atmadıkça bişey yaptığımız yok.. Gerçi o acemilikte oluyor..Artık kimse bana makas atamıyor.. Gerekirse ben yoldan atıyorum....(GEREKTİĞİNDE GEREKLİ CEVABI ALIYORLAR..hiç acımam..) hehheehhehe
wiseguy' Alıntı:Hehehe ben seni yolda gördüm galiba 1-2 defa..(En son 1 ay kadar önce Selamiçeşme Shell'in orada...) İçimden helal olsun değil, eyvah, yollarda bir bela daha geziniyo dedim..
Yolda asla bir yolcu veya sürücü bayanın arkasına takılma...Yolundan olma
![]()
ANGELA' Alıntı:Evet motorsiklet kullanan bayanların sayısı artmalı.. G erci istanbulda daha fazla... 5 sene önce Eskişehire gitmiştim motorla.. ve yolda giderken..alkış tutanlar bile olmustu.. Çok güzeldi yaaaa... Kıvanc'a katılmıyorum.. Gercekten motoru olan bayan arkadaşlarımın hepsi güzel kullanıyor..İçlerinde motorsiklet pist yarıscıları da var.. Trafikte beyler rahat bırakıp, tehlikeye atmadıkça bişey yaptığımız yok.. Gerçi o acemilikte oluyor..Artık kimse bana makas atamıyor.. Gerekirse ben yoldan atıyorum....(GEREKTİĞİNDE GEREKLİ CEVABI ALIYORLAR..hiç acımam..) hehheehhehe