Kadın motosiklet sürücülere bayılıyorum...

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Kadın arkadaşların(Bayaan demiyoruz kadın diyoruz) her alanda daha fazla hayatın içinde daha fazla olması biz ilkellere(erkeklere) hep artı katmış ve daha medenileştirmiştir. Bize göre bariz farkla daha dikkatli ve başarılılar. Bunu farklı okullarda öğrencilerimde ve kadın meslektaşlarımda da uzun yıllardır gözlemliyorum. Kalın sağlıcakla..

Son düzenleme:
Kadın arkadaşların(Bayaan demiyoruz kadın diyoruz) her alanda daha fazla hayatın içinde daha fazla olması biz ilkellere(erkeklere) hep artı katmış ve daha medenileştirmiştir. Bize göre bariz farkla daha dikkatli ve başarılılar. Bunu farklı okullarda öğrencilerimde ve kadın meslektaşlarımda da uzun yıllardır gözlemliyorum. Kalın sağlıcakla..

Ötekileştirme ve seksizm postları kasmasak? Kadın-erkek eşittirden şaşıp ortalığı bulandırmadık en iyisi. Farklı bakış açısı kısmında sana katılırım ama ilkel olan sensin maalesef. Genellemeye sokman için kuvvetli bir done’ye ihtiyacın var sanırsam. Yoksa burada boş polemiklerle oynaşırız...

güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim.

Orhan Veli

ek:
başlık "Kadın Motosiklet SÜRÜCÜLERİNE Bayılıyorum" olmasın sakın.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Racing motor kullananların dışındakiler ilgi çekici olsalar da pek enteresan gelmiyor. Fakat, racing kullananların cesaretine hayran olmamak elde değil.

ben kadın sürücü gördüğüm zaman gururlanıyorum rahatsız etmeden uzaklarında duruyorum asılıyor falan sanmasın diye.

araba yerine motosiklet kullanmalılar daha iyi kullanıyorlar

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim.

Orhan Veli

ek:
başlık "Kadın Motosiklet SÜRÜCÜLERİNE Bayılıyorum" olmasın sakın.
Başlığa ve konuyu açan arkadaşa sözüm yok☺sonrasında konunun başka yere kaymasına eleştirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah 07.10 - 07.20 arasında Gokturk - Hasdal - TEM - Okmeydanı(burada yollarımız ayrılıyor) yapan F800 gs li guzel kız..(kesin guzelsin)

Zarif bedenin,dalganan saçlarınla ve altındaki F800 le resmen güne iyi başlatıyordun..Havalar soğuyunca çıkmıyorsun sanırım :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar