Kadın motosiklet sürücülere bayılıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafikte kadın motosiklet sürücüsü gördüm mü acayip hoşuma gidiyor. Özellikle de şöyle vitesli motor kullananlara...:p
Ama bazı kendini bilmez otomobil sürücüleri bu arkadaşları rahatsız etmiyor mu deli oluyorum...Hatta bu yüzden kavga ettiğimi bile biliyorum.
O yüzden kız kardeşime motor kullanmasını öğrettim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum arasıra isteyip duruyor. :pr:
Motor kullanan bayanlar size hayranım hepinizin cesaretini kutluyorum..:cat:

Bende kız arkadaşıma vercem alınca o kullansın oda anlasın motorun ne kadar güzel bişey olduğunu

tabı motor erkek aletı degıldır tum ınsanlar kullanmalıdır.

bende kız arkadaşıma öğrettim ilerde iki motor takılırız diye :)

Superlighti mi modifiye ediyorum seneye artik kiz arkadasimda binsin ehliyet bile aldiracam ona.

uzun saclılardan herzaman korkarım :mrgreen: . Direksiyon basında hep tehlikedirler. Bayanların iyi bir surucu oldugunada katılmıyorum . Ama kullanan ve gercekten iyi surus yapanlarıda yok degil. Benim kız kardesım 17 yasında ve yamaha bws scoterı mukkemmel kullanır .

Moderatör (forrap)
Bende aynı şeyleri düşünüyorum orveg aşırı bir sempati oluşuyor gördüğüm zaman...:)Geçen gün ışıklarda durmuş bir bayan gördüm ybr 125 kullanıyordu,ayağında topuklu ayakkabılarıyla:)Çok sempatik geldi,sonuçta hemcinslerinin çoğu araba kullanıp daha rahat ve risksiz gitmeyi düşünürken onları motosikletin üzerinde görmek daha güzel oluyor...Umarım trafikteki motorcu bayanların sayısı artar,tabi işleri zor trafikte bu kadar yaratık varken...Benim saçım uzun diye kasktan çıkınca arkadan kız sanabiliyorlar sırf o yüzden hep sakal bırakıyorum:p Ama önden bi bakıp hayal kırıklığına uğruyorlar:p Vallaha ben özellikle motorcu bir bayanı rahatsız eden birini görürsem sonu ne olursa olsun yakasına yapışırım:) Hepimizin bu duyarlılığı göstermemiz lazım zaten...

kivanctf demiş ki;
uzun saclılardan herzaman korkarım

Abi bu sitede saçı uzun bir sürü erkek var,bende onlardan biriyim bizden de korkarmısın yani:)

yok be arkadaslar onu lafın gelisi soyledim . Kısa saclı bayanlarda var yoksa ... Ama hande yalan degil bana bayılmıcaklarda kime bayılcaklar ... :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz şansısız bizim buralarda motora binen kızlar yok...O yüzden biz bayılamıyoruz....Hep ayığız...:queen: Şansımız yok kardeşim ne yapalım...

kivanctf' Alıntı:
yok be arkadaslar onu lafın gelisi soyledim . Kısa saclı bayanlarda var yoksa ... Ama hande yalan degil bana bayılmıcaklarda kime bayılcaklar ... :mrgreen:
Yakısıklı abim sana bayılmıcak kız var mı beee

benimde çok hoşuma gidiyor bende geçenlerde işten eve dönerken bir bayana denk geldim arkasından mest olmuş şekilde giderken yollar ayrıldı o bağaz köprüsüne doğru saptı bende yoluma giderken tam o sırada gri bir reno baktım kızcağızı sıkıştırıyo kız durmak zorunda kaldı bende durdum serrederken tanıdığımı falan dedim baktım kız adama sinirli sinirli hareketler yapıyo bıraktım yol kenarında motoru oraya koşarak gittim ben gittiğimde kız sen manyakmısın falan diodu koşarak hoop kardeşim nooluyo falan die bağırdım aynadan beni görünce bir kalkış f1 misali bastı gitti bende ist da motor kullanmaya cesaret eden bayanları kutluyor ve destekliyorum :cat:

kivanctf' Alıntı:
kısa saçlı bayanlar olduğu gibi uzun saçlı erkeklerde var ama dimi.ayıp oluyo bak:bounce:

motorlara olan hayranlığım seneler önce bakırköyde gördüğüm bir bayan sayesinde başladı ahhhaaahh :)
helal olsun motor kullanan tüm bayanlara

belifelesss' Alıntı:
motorlara olan hayranlığım seneler önce bakırköyde gördüğüm bir bayan sayesinde başladı ahhhaaahh :)
helal olsun motor kullanan tüm bayanlara

Yıllar önce ( çok eski değil ama, okurlar dergiye mektup yollar ve editör cevap yazardı, çok samimi bir iletişimdi, o yüzden yıllar önceymiş gibi gelir hep ) Motosiklet Dünyası diye güzel bir yayın vardı, Orada Elvin Hanım ve Faramaz Bey her ay gezdikleri yerleri fotoğraflar ve Elvin Hanım'da anlatırdı, öyle bir üslubu vardıkı okurken rüzgarı yüzümde hissederdim, benim de motor aşkımın alevlenmesine bir bayan vesile oldu diyebilirim. Tüm bayanları cesaretlerinden ve mozaiği renklerdikleri için kutluyorum. ::xrock::

motor süren bayanlara bayılan arkadaşlar alanyaya gelsin turist kızların alayı motor kiralayıp geziyor bol bol ayılıp bayılırsınız:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Turist kızlarla işim olmaz benim Türk olacak Türk :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar