sizin için en uygun en hafif en eğlenceli ve en güvenli motorun kawasaki 250sl ABS olacağı düşüncesindeyim.
Bu temsilcileri neye göre seçiyorlar acaba?
Yaş 23 bence acele etmeye gerek yok, önce trafik nasıl oluyor da oluyor, nerden öküz sığır çıkabilir, 30 km ile düşünce kaç gün ağrı çekilir, kuru zeminden birden belediyenin yeşillik yerine asfalt sulama bölgesine gelince noluyor, bunları düşük hacimli 125-150 cc ile çözün daha sonra hacim büyütün, bu yazdıklarım tecrübenizin hiç olmadığı düşünülerek yazılmıştır, ayrıca yine hiç tecrübeniz olmadığını varsayarak scooter ile başlamanızı öneririm, gazdı ,vitesti, debriyajdı uğraşmadan dikkatinizi daha fazla yola ve çevreye verebilmek açısından.
altın elbiseli adamın konu hakkındaki yorumunu hatırlamadım, yazdıklarım kendi yaşadıklarım, patronum ilk motor olarak zamanında srad 600 almış hemen akabinde omuz çatlaması, 2 kaburgada ezikle iki tekere adım atmıştı, düşük km hızda 20-30 gibi, ben 125 cc scooter ile başladım, ve düştüm tabi ama en azından bu ve benzeri zararları yaşamadım.1200 harley le işe gelince bana " en iyisini sen yaptın, en altdan başladın bak şimdi neye binebiliyorsun" demişti ve yaşımda 23 değil 30 du başladığımdaaltın elbiseli adam ve sizin düşüncelerinizin karması..
aynı fikirdeyim.
umarım gönlünüzce olur dostum..
arkadaşlar ilk olarak troll değilim hem bu tepkiler neden anlamadım bayan kelimesinden daha çok "kadın" kullanmayı seviyorum siz bir erkeğe bay ? diye hitap ediyor musunuz ? neyse takıldığım konu bu değil sadece motor konusunda kararsız kaldım yardım istedim uzun sürede uğrayamadım foruma bi geliyorum yorumlar saçma sapan yere kaymış verdiğim bilgiler yüzünden bile troll olduğum düşünülmüş noldu canım bu ölçülerde kadın görmedin mi hayatında acaba ??
gerçekten soruma cevap verip yardımcı olanlara teşekkür ederim diğerlerinin ise burada işi olmadığını düşünüyorum..
hala model arayışındayım tekrardan fikirlerinizi bekliyorum![]()
Bütün dil bilimciler, edebiyatçılar hatta yazarlar bayan kelimesi yanlış diyor.ağız alışkanlığıdır kadın kelimesi genelde evli olanlar için söylenir. bekarsa kız deriz. evli mi değil mi kestiremiyosak o zaman bayan demek icap eder
Kısaca Kadın demek bünyede ters etki yapıyorsa
Hanım
Hanımefendi
daha hoş ve kibar karşılıklar.
Benim de dikkatimi başlık çekti aslında, genelde bayanlar kendileri için "KADIN" sıfatını pek kullanmazlar,sevmezler.
Daha çok erkekler bu ifadeyi kullanır.Burada ki durum trol müdür? istisna mı bilemiyorum.
190 yapan commuter var mi ?
Varsa nerede var ? Modeli nedir ?
Commuterin açıklamasını yapar misiniz bana
250 ccye commuter diyen arkadaş.