Kadın için önerebileceğiniz ss motor

Motorun kadını erkeği olmaz. Bunun aksini iddia etmek cinsiyetçilik olur. Ehliyetinizi, eğitiminizi, ekipmanınızı alın. Sonra beğendiğiniz sınıftaki alternatifleri araştırın. En son gidip bayide binerek deneyin içinize sineni alın.

Emin olun daha az aklınız karışır daha az çelişkiye düşersiniz. İçinize sine sine alırsınız motorunuzu. Beğendiğiniz modellerin hepsinin forumda başlığı var. Artılarını eksilerini çok kolay öğreniyorsunuz. Burada herkes kendi beğendiği marka modeli önerecek size.

Naçizhane.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
125 cc bence yeterli veya max 150 cc ilk başlanğıç için

Super Moderator
Kimse troll bu dememiş mi, yoksa ben mi yanılıyorum :queen:

direkt kawasaki 250sl diyecektim ama 1,76 boy ve 80 kilo görünce cbr250r diyesim geldi :)

insert - Eğitim, ekipman falan filan konuları- Buna ayrıca girmiyorum

ama...

Her yeni başlayana söylediğim gibi, sırf gidon yapısı ve milimetrik harekete verdiği tepki nedeniyle yeni başlayana ss önermiyorum.

Son olarak;

Maddi konuyu bilmiyorum lakin, Bajaj rs200 olmaz mı? Hiç mi olmaz o?
1 Fiyatı uygun
2 Diğerlerine göre daha munis
3 Parça fiyatı ve servis gideri
4 Görüntüsü -bence- son derece şık
5 Piyasası var

Sadece bu sebeplerle, özellikle illa ki ss ile yeni başlamak isteyenler başta olmak üzere birçok kullanıcı için güzel bir seçenek gibi geliyor bana.

Ekleme: Bu arada eşim motosiklet sevdasına çok pis tutuldu. Duke 125 en büyük favorimiz, başımın etini yiyor "keytiyem keytiyem" diye. Demek ki kadınların beğendiği bir motosiklet. Bakılabilir duke ya da rc.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte ben de bunu demek istedim, kadın diye troll dememişler. Erkek olsa .......

+1
Kadın olduğu da trol,
Yok kadınmış ,175 boyundaymış ss motor istiyormuş, Sevsinler...
Benim anlam veremediğim iki konu var;
1) Aynısı nı normal bir vatandaş yazsa ,Formun eli deyneklileri gelir bir güzel sopa atardı, Ben kadınım deyince güzel güzel cevap veriyor..
2) Böyle troller zaman zaman çıkıyor ne zevk alıyor bu işten onu anlamıyorum

Benim de dikkatimi başlık çekti aslında, genelde bayanlar kendileri için "KADIN" sıfatını pek kullanmazlar,sevmezler.
Daha çok erkekler bu ifadeyi kullanır. :) Burada ki durum trol müdür? istisna mı bilemiyorum.

Benim de dikkatimi başlık çekti aslında, genelde bayanlar kendileri için "KADIN" sıfatını pek kullanmazlar,sevmezler.
Daha çok erkekler bu ifadeyi kullanır. :) Burada ki durum trol müdür? istisna mı bilemiyorum.

bende tam tersi diye biliyorum.
bayan kelimesi genellikle baymak, bayılmak kelimeleri ile espiri konusu yapıldığından kendilerine kadın denilmesini tercih ediyorlar.

arkadaşlar ilk olarak troll değilim hem bu tepkiler neden anlamadım bayan kelimesinden daha çok "kadın" kullanmayı seviyorum siz bir erkeğe bay ? diye hitap ediyor musunuz ? neyse takıldığım konu bu değil sadece motor konusunda kararsız kaldım yardım istedim uzun sürede uğrayamadım foruma bi geliyorum yorumlar saçma sapan yere kaymış verdiğim bilgiler yüzünden bile troll olduğum düşünülmüş noldu canım bu ölçülerde kadın görmedin mi hayatında acaba ??

gerçekten soruma cevap verip yardımcı olanlara teşekkür ederim diğerlerinin ise burada işi olmadığını düşünüyorum..
hala model arayışındayım tekrardan fikirlerinizi bekliyorum :)

daha demin arkadaşa (erkek) başlangıç motoru 250 racing istiyor diye ağzına kürekle vuruyordum resmen.. Ama sadece ben değil tabi :) 125 beygir idealdir başlangıç için :)

DKN

kadına gsxr erkeğe r6 mı demeliyiz :) ss motorun kadını erkeği olmaz. 250 cc 15 beygir makinayada ss diyemem :)

aprilia rs250 var hem egzotik, hem iki zamanlı, 250cc, piston segman sorun olmayan bir tane alırsan çok tatlı makina (sıfırı yok). Hafif olduğu için yönlendirmesi de kolay. cbr250, ninja300, r25 gibi motorlar super sport görünümlü commuterlar.

Ben scooterda dengemi sağlayamadım. Cbr250 kullanabiliyorum. Bisiklet sürdüğüm için zannedersem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar