Salı Pazarı motor eğitim alanında çay içiyoruz o zaman. Bi motor aldık her hafta sonu rüzgar, yağmur yaa :/
abi ben özgürlük parkında alıştırma yaptım daha en fazla..
lunaparkta gibi eğlendim ama
araba ile kıyaslanamaz bile, bunun zevki hakikaten bambaşka
hatta geç başladığım için pişmanım biraz
Ben bu hafta sonu çıkıp gezeceğim ama 20/04/2014 de toplanalım o zaman? Bu hafta sonu bana katılmak isteyen varsa beklerim.
Ben bu hafta sonu çıkıp gezeceğim ama 20/04/2014 de toplanalım o zaman? Bu hafta sonu bana katılmak isteyen varsa beklerim.
Bunada katılıyorum
Abi ben bu hafta sonu ( pazar günü ) Adana Dokuyucu 'dan birileri gelecek ( Megelli Türkiye Distribütörü ) onlarla söyleşi yapmak için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum Cengiz Motora ( Megelli sitesi yapıyorum bende orada yayınlamak için ) bu hafta sonu benden yana zor ki zaten ehliyet almadan çevreyoluna çıkmayı pek düşünmüyorum :queen: Benim Başakşehir 'den Kadıköy 'e gelmem için köprüden geçmem lazım ve çevreyoluna çıkmam lazım ki çevreyolu üstünde çok çevirme oluyor, yoksa sıkıntı değil çıkıp gelirdim :thumleft:
Ben ehliyet dosyamı sırt çantamda taşıyorumPazartesi çıkartacağım İnşallah :cherry:
Çevirirlerse tek çare salya sümük ağlıcaz :salut:
Benim dosyamı verseler bende çantamda gezicemDosyan elinde olupta yakalandıktan sonra pek sıkıntı çıkartmazlar
Geçtiğimiz pazar girdik sınava ( 06.04.2014 ) halen dosya çıkmadı MEB 'deymiş
![]()