Kadıköy ilçesinde çete kuruyorum! :)

çok güzel manzaralar. zemin enteresan.
Bu güzergah zemin çukurlu ve bozuk dediğin yeri anladığım kadarı ile. Yeniköy tabelasını gördüm çünkü.
Ulupelit yönündeki zemin, yol daha iyi demiştin. bu videoda gözüken yoldan daha iyiyse, keyifli sürüş olur gibi gözüküyor.
5.dakikada mı ne diyoloğunuza çok güldüm:
"- Şurada duralım mı? Çay içelim.
- Kimse yok a.q."
Hahaha

Paylaşım için teşekkür ederim. Umarım bir hafta sonu beraber gideriz.

çok güzel manzaralar. zemin enteresan.
Bu güzergah zemin çukurlu ve bozuk dediğin yeri anladığım kadarı ile. Yeniköy tabelasını gördüm çünkü.
Ulupelit yönündeki zemin, yol daha iyi demiştin. bu videoda gözüken yoldan daha iyiyse, keyifli sürüş olur gibi gözüküyor.
5.dakikada mı ne diyoloğunuza çok güldüm:
"- Şurada duralım mı? Çay içelim.
- Kimse yok a.q."
Hahaha

Paylaşım için teşekkür ederim. Umarım bir hafta sonu beraber gideriz.

:mrgreen: Evet bu barajın sağ tarafındaki yol,Darlıktan sonra sağdan devam edersek bu yoldan geçiyoruz,soldan devam edersek o yol bundan daha güzel.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keyfim yerinde olduğu zamanlar iş çıkışı Caddebostan Migros arkası yada Kadıköy barlar sokağı tarafına geçiyorum, dilerseniz beklerim ama çete yada örgüt kelimeleri bazılarının canını pek sıkıyor şu sıralar kullanmasak daha iyi :)

Uzun mesafeli gezilerde (Şile, Ağva vs.) önceden haberleşip plan yaparsak bende katılabilirim tabii ki..

.

semihss haftasonu bir aksiyon olursa gelirim. Şimdilik şehir içi kalmayı tercih ediyorum. Şile, Ağva isterim ama motora pek güvenemiyorum henüz.

semihss haftasonu bir aksiyon olursa gelirim. Şimdilik şehir içi kalmayı tercih ediyorum. Şile, Ağva isterim ama motora pek güvenemiyorum henüz.

Çeteye resine bak. Çetenin ciddiyetini anla :cherry:

rodajı bitirince böyle bir gezi güzel olacak gibi.

Çeteye resine bak. Çetenin ciddiyetini anla :cherry:

rodajı bitirince böyle bir gezi güzel olacak gibi.

Çete esprisinin bu kadar konuşulacağını hiç düşünemiştim :) 150 lik scooter ımla en önde gideceğim. Beni geçmeyin hahahah

Toplaşamadık bir türlü :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Yazıklar olsun İstanbul MT! Adamlar balık yemeye gitmişler. Biz Salı Pazarında toplanıp çay bile eçemedik henüz :((

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/129372-adana-%5Bmt%5Dbalik-yemeye-gitti.html

Ha gayret! :)

Ya Hasan motoru da şu forumu kullandığın gibi kullanırsan vay istanbulun haline.
Bütün forum toplamı senin kadar mesaj atmıyor, konu açmıyor
Helal sana

Toplaşamadık bir türlü :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Yazıklar olsun İstanbul MT! Adamlar balık yemeye gitmişler. Biz Salı Pazarında toplanıp çay bile eçemedik henüz :((

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/129372-adana-%5Bmt%5Dbalik-yemeye-gitti.html

Ha gayret! :)

Abicim adamlardaki motorlara baksana,biz bunları yolda görsek kaçacak yer ararız :queen: Zaten geçen pazar günü şileden gelirken verdiğim haritadaki darlıkta karşıdan 7 8 motorcu geliyordu, en kötüsü 600 lük dü :queen:

Söz veriyorum birleştirici olacağım. İlk hevesler bunlar :)O değil de başka bir forum var. Onlar her hafta buluşuyor. Kaçarım bak haa :))

Hasanrs, hergun bakiyorum buraya ama konunu goremedim ne yazikki, kadikoydeydim pazar gunu.

Bu pazar kısmet olur umarim.

Osiris selam bende kurtkoydeyim yenişehir tarafinda, bu pazar birşeyler yaparsaniz katilmak isterim, fakat malum motor 125zn, kedi kadar depo var yolda benzinci varmidir ? :D

Hasanrs, hergun bakiyorum buraya ama konunu goremedim ne yazikki, kadikoydeydim pazar gunu.

Bu pazar kısmet olur umarim.

Osiris selam bende kurtkoydeyim yenişehir tarafinda, bu pazar birşeyler yaparsaniz katilmak isterim, fakat malum motor 125zn, kedi kadar depo var yolda benzinci varmidir ? :D

Valla biz güzergahta anlaşamıyoruz :mrgreen: Başkan illa şehir içi olsun hatun keselim diyor :pl: Bende yukarı çıkalım temiz hava alalım diyorum :flower: 60 70 km arası bişey,ben ayda 2 defa giderim. bu pazar işlere bakayım denk düşürebilirsem olur. olmazsa diğer hafta kesin olur paslaşırız :bounce:

hazarozan eğlenceli bir rota çizeceğiz zaten. Maksat gezmek! Ayarlarız :D

Osırıs TVS vardı da Şilede balık ekmeğe hayır mı dedik? :) O günlerde gelecek elbet. Motorun yolda bırakmayacağına emin olayım yeterki :)

Valla biz güzergahta anlaşamıyoruz :mrgreen: Başkan illa şehir içi olsun hatun keselim diyor :pl: Bende yukarı çıkalım temiz hava alalım diyorum :flower: 60 70 km arası bişey,ben ayda 2 defa giderim. bu pazar işlere bakayım denk düşürebilirsem olur. olmazsa diğer hafta kesin olur paslaşırız :bounce:

Şahsen bencede temiz hava almak daha güzel, şöyle ömerli şile havası hoş olur. Ama benim tekerlerle ne yaparım bilmiyorum :D Bakalım pazara daha çok var :thumright

hazarozan eğlenceli bir rota çizeceğiz zaten. Maksat gezmek! Ayarlarız :D

Osırıs TVS vardı da Şilede balık ekmeğe hayır mı dedik? :) O günlerde gelecek elbet. Motorun yolda bırakmayacağına emin olayım yeterki :)

Ben ZN ile cesaret ediyorsam :D AS150 hayli hayli gezer oraları :)

Şahsen bencede temiz hava almak daha güzel, şöyle ömerli şile havası hoş olur. Ama benim tekerlerle ne yaparım bilmiyorum :D Bakalım pazara daha çok var :thumright

Ben ZN ile cesaret ediyorsam :D AS150 hayli hayli gezer oraları :)

Yolda kalırsam eve kadar götürecek misiniz? :)

Yolda kalırsam eve kadar götürecek misiniz? :)

Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara gidip gelicez başkan toz toprak çakıl vs yok :mrgreen zaten yol hıza müsait değil paso viraj dönüyoruz. videosunu koyduğum güzergahın manzarası nefis,yolları az çukurlu. öteki taraf dağ taş ama yolu güzel. korkma senim motor kasmadan çıkar oraya. ben yolda mobilet gördüm yaw :queen: kalırsan da ben bırakırım seni eve ayıpsın :) bu pazar işi ayarlamaya çalışıyorum. aceleye getirmeyelim tadı çıksın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar