Kaçış

Arkadaşlar tekrar merhaba.
Bir televizyon programı hazırlıyoruz. Format ve içerik şimdilik sürpriz olsun.
Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmadı. Hafta sonu yayınlanacak.
Gelişmelerle ilgili buradan bilgilendireceğim.
Selamlar.

---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 12:04 ----------

güzel bir klip olmuş.

teşekkürler, umarım programı da beğenirsiniz.

Güzel gözüküyor.

ilk 3-4. saniyelerde birşey dikkatimi çekti. Sanki adam vitese takıp sonra ayağı kaldırıyormuş gibi olmuş. Sanırım motorculardan biri vitese takıyor diğeri ayağı kaldırıyor. Ama adam önce vitese takıp sonra ayağı kaldırıyor gibi gözükmüş. Niye stop etmedi lan bu dedim :)

Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber verebilirsiniz.

Güzel gözüküyor.

ilk 3-4. saniyelerde birşey dikkatimi çekti. Sanki adam vitese takıp sonra ayağı kaldırıyormuş gibi olmuş. Sanırım motorculardan biri vitese takıyor diğeri ayağı kaldırıyor. Ama adam önce vitese takıp sonra ayağı kaldırıyor gibi gözükmüş. Niye stop etmedi lan bu dedim :)

Benim NX te de ayaklıktayken vitese atıp çalıştırabiliyorsunuz, sanıyorum ayaklık müşürünün iptal edilmesiyle ilgili bir durum..

programa gelince bu tür programlar kesinlikle olmalı TV'lerde..hatta ne biliyim Tv dizisi bile çekilmeli :)

Benim NX te de ayaklıktayken vitese atıp çalıştırabiliyorsunuz, sanıyorum ayaklık müşürünün iptal edilmesiyle ilgili bir durum..

programa gelince bu tür programlar kesinlikle olmalı TV'lerde..hatta ne biliyim Tv dizisi bile çekilmeli :)

Aman tv dizisi olmasın.Olay aşka drama bağlanır silahlar çıkar insanlar motorcu görünce korkuyor zaten hepten kaçarlar...

Hoş olacağa benziyor.Büyük bir merakla bekliyorum ben.Başlasada takip etsek.

4 gözle bekliyoruz
umarım çoğunluğun beklentisini karşılayabiliriz.
saygılar.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

Güzel gözüküyor.

:) motosikletlerin güvenlik ayarları ile oynama yapılmamıştır.
montajdan dolayı göz aldanması olabilir.
montajı yapan arkadaşları potansiyel izleyici kitlesinin bu derece dikkatli olduğu konusunda uyaracağım.
saygılar.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

Aman tv dizisi olmasın.Olay aşka drama bağlanır silahlar çıkar insanlar motorcu görünce korkuyor zaten hepten kaçarlar...

Hoş olacağa benziyor.Büyük bir merakla bekliyorum ben.Başlasada takip etsek.

dizi olmayacağı konusunda garanti verebilirim :cherry:

Motosiklet camiasının böyle programlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Medyanın gücünü kullanmak gerek. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. (seve seve)

Mirgün Cabas'ın NTV'de yaptığı tarzda bir program olacak gibi...

bahsettiğiniz programı bilmediğim için cevap veremiyorum.
zaten biraz da sürpriz olsun içeriği :)

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Motosiklet camiasının böyle programlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Medyanın gücünü kullanmak gerek. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. (seve seve)

desteğiniz için teşekkür ederim.
bilinçli bir program olacağını garanti ederim.

Yılbaşından sonra da bir program benden gelecek inşallah.. Programınızda başarılar ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar