güzel bir klip olmuş.
Güzel gözüküyor.
ilk 3-4. saniyelerde birşey dikkatimi çekti. Sanki adam vitese takıp sonra ayağı kaldırıyormuş gibi olmuş. Sanırım motorculardan biri vitese takıyor diğeri ayağı kaldırıyor. Ama adam önce vitese takıp sonra ayağı kaldırıyor gibi gözükmüş. Niye stop etmedi lan bu dedim
Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber verebilirsiniz.
Benim NX te de ayaklıktayken vitese atıp çalıştırabiliyorsunuz, sanıyorum ayaklık müşürünün iptal edilmesiyle ilgili bir durum..
programa gelince bu tür programlar kesinlikle olmalı TV'lerde..hatta ne biliyim Tv dizisi bile çekilmeli![]()
umarım çoğunluğun beklentisini karşılayabiliriz.4 gözle bekliyoruz
Güzel gözüküyor.
ilk 3-4. saniyelerde birşey dikkatimi çekti. Sanki adam vitese takıp sonra ayağı kaldırıyormuş gibi olmuş. Sanırım motorculardan biri vitese takıyor diğeri ayağı kaldırıyor. Ama adam önce vitese takıp sonra ayağı kaldırıyor gibi gözükmüş. Niye stop etmedi lan bu dedim
Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber verebilirsiniz.
Aman tv dizisi olmasın.Olay aşka drama bağlanır silahlar çıkar insanlar motorcu görünce korkuyor zaten hepten kaçarlar...
Hoş olacağa benziyor.Büyük bir merakla bekliyorum ben.Başlasada takip etsek.
Mirgün Cabas'ın NTV'de yaptığı tarzda bir program olacak gibi...
Motosiklet camiasının böyle programlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Medyanın gücünü kullanmak gerek. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. (seve seve)
teşekkürler.Yılbaşından sonra da bir program benden gelecek inşallah.. Programınızda başarılar ..